Geniz eti ameliyatı sonrasında antibiyotik kullanımı

evinafi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
274
162
73
Kızlar kızım geniz eti ameliyatı oldu ama hiçbir şekilde antibiyotik kullanımı olmadı bu kızıma zarar verir mi
Antibiyotik almayı reddeiyor
Sadece calpol kullanıyorum
Bugün altıncı gün
Ve hala ağrısı var

geçmiş olsun
doktor kullanın diye vermiş miydi
verilir benim bildiğim o zaman içirmek zorundasınız

içmiyorsa doktorunuza bir danışsanız belki iğne vs verir

Her ameliyat sonrasında antibiyorik kullanılmalı.

Doktorunuza danıştınız mı?

Antibiyotik kullanmasi lazim her ameliyat sonrasi kullanılması lazim. Oğlumda oldu kullandi

Biz de olduk o ameliyatı ve lütfen ilacını kullanın. İçmiyorsa, şırınga ile ağzının kenarından içirebilirsiniz. Kızım küçükken ilaç sevmediği için ağzını açmıyordu öyle içiriyordum. Calpol ateş düşürücü, ağrı kesici. Sadece ağrısı varsa ağrıyı önler, tedavi etmez ki.

Not: Altıncı gününüzmüş. İlk 10 gün antibiyotiğini düzenli almalıydı. Biz hekim değiliz, 6 gündür hekiminize danışmadınız mı bu durumu?

İçirin diye vermiş O zaman içmeli

Bizimki vermemişti ama kontrole gideceğimiz gün iltihap oldu ve iğne verdi

Sonuçta içirmiyorsanız doktora söyleyin iğne versin

Bir de kusuyor mu yani calpol içiyorsa antibiyotik de içer ben onu içmem bunu içerim diyecek yaşta değildir

doktor verdiyse ay benim kızım istemedi içmesin diye bir durum söz konusu bile olamaz zaten.ilaç keyfe alınan bir şey değil ki.

6 gün beklemek için çok uzun bi süre. doktora danışın.

Mutlaka içmeli ameliyat sonrası antibiyotik bu yahu tercih şartı olmamalı.

Bir kaşık dondurmayı iyice sıvı hale getirip içine ilacı karıştır öyle ver içmiyorsa.

Dondurma çok tatlı olduğu için ilacın tadını fena bastırıyo.

Allah akıl fikir vermiş. Ameliyat ettirirken doktorla konuşmadınızmı ? Buraya konu açacağınıza doktora sorsanıza. Antibiyotik mecburen kullanılmalı. Doktorun size başka bir yönlendirmeai olacaktır elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…