Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar genital bölge deodorantı kullanan var mı? İyi oluyor mu?
ben çalışırken kullanırdım,, yani akşam bir yerlere gidiceksem falan veya hava çok sıcak olduğunda bazende malum günlerde,,,
Cnm genital bölgedeki koku için kullanılıyor koltuk altı deodrntının genital bölgeye uyarlanmış haliNasil bisey ki o hic duymamistim ben
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende onu araştırıyorum cnm zarar vermiyorsa çok iyi bşyben de hiç duymadım ya nasıl kullanılıyo zarar vermezm mi o malum bölgeye
Peki gerçekten kokuyu önlüyormuydu işe yarıyormuydu, hangi marka kullanyrdun cnm
İlşki öncesi kullanlrsa nasl olur ki acımı. Tadı diğer deodrnlar gbievet işe yarıyordu, ben her zaman değil, acil durumlar için kullanıyordum, çalışırken,,, ben bir sakıncasını görmedim,,,,, markesını hatırlamıyorum, yurt dışından getirtiyordum ama burada vardır ph değeri olan genital deodorantlardan bakabilirsin tatlım,,,
Bende onu araştırıyorum cnm zarar vermiyorsa çok iyi bşy
Cnm haklısın aslında ama o bölgeye özel ya belki ara sıra kullanımlarda zarar vermezcanım kimyasallar barındırıdığı için pek olumlu bi yanı olduğunu düşünmüyorum
sonuçta süreceksin ve saatlerce o kimyasallar o bölgede kalacak
mikrop yapma imkanı bile olduğunu düşünüyorum
Cnm sürekli iç çamaşırımı değştiriyorum sürekli yıkıyrm yinede koku olyor takntı haline geldi artk napcamı şaşırdımSize tavsiyem genital bölgeye birakin deodoranti temizleyici hiçbir madde surmeyin...
Zaten salgilanan sivinin temizleyici özelliği var...
Koku icinse sık çamaşır değişimi, yada günlük ped kullanimo, pamuklu çamaşır kullanmak ve çok dar giysiler giymemek yeterli...
Hatta etek giyerseniz hiç koku olmaz havalanacagi için :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm sürekli iç çamaşırımı değştiriyorum sürekli yıkıyrm yinede koku olyor takntı haline geldi artk napcamı şaşırdım
Akıntmda fazla ilaç kullndm ama fayda etmedi tkrr bir doktra gitsem iyi olck sanrmBiraz koku olması normal. ..
Ama çok ağır bi koku varsa ve akintin da normalden farkliysa enfeksiyon olabilir. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Akıntmda fazla ilaç kullndm ama fayda etmedi tkrr bir doktra gitsem iyi olck sanrm
Umarım geçer bıktım çünküBence de doktora git canim ben deodoranti falan saglikli bulmuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi