Genital varis ve normal doğum

Alkossl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2019
200
131
27
Merhaba hanimlar ikinci cocuguma hamileyim suan ilk dogumum normal oldu ama genital varislerim cok fazla buyuk genital varisi olupta normal dogum yapan varmi

doktor bakıp karar veriyor, inşallah hakkınızda hayırlısı olur.
Amin insallah sagolun doktor catlar kanama durmaz normal dogumda dedi ama ben pek sezeryan istemiyorum bebegimi ilk ben kucagimaa alip koklamak istiyorum

Amin insallah sagolun doktor catlar kanama durmaz normal dogumda dedi ama ben pek sezeryan istemiyorum bebegimi ilk ben kucagimaa alip koklamak istiyorum
inşallah gönlünüze göre olur. benimde ikinci doğumda bakıp karar verecekti ama bebek makat geliş olunca bakmadı mecbur sezeryan oldum. biraz geç farkettim ama şunu anladım ki varisler ağır kaldırmakla ağır iş yapıp yorulmakla tetikleniyor. şimdi üçüncü gebeliğim ikinciden daha da büyük varislerim oldu. dikkat etmeye çalışın ayaklarınızı yukarda tutup dinlenin, o zaman biraz hafifliyor. kaç haftalıksınız dikkat ederseniz belki doğuma kadar hafifler

12 haftalikken basladi varislerim suan 20 haftalik

20 hafta iyi bi süre ilerleyen dönemde daha da artabiliyor. dikkat ederseniz inşallah hafifler. ben hiç dikkat etmediğim için arttı.
Bende pek dikkat edemiyorum ama insallah dikkat edicem artik

12 haftalikken basladi varislerim suan 20 haftalik
benimde öyle çarşamba kardiyolojiden carpintim icin randevu aldim o ara hem ona sorucam hem de 30 unda kadin dogum uya dicem ayaklarimda varislerim dolu o bolgede de var

benimde öyle çarşamba kardiyolojiden carpintim icin randevu aldim o ara hem ona sorucam hem de 30 unda kadin dogum uya dicem ayaklarimda varislerim dolu o bolgede de var
Banada yazarmisin ne diyo diye doktrorum hemsirem normal imkansiz diyo kalp doktoru normal olur diyo kafam cok karisik

Banada yazarmisin ne diyo diye doktrorum hemsirem normal imkansiz diyo kalp doktoru normal olur diyo kafam cok karisik
bakıcam cnm kardiyolojiye carpintim icin gidicem iki kez ölecekmiş gibi oldum cunku o ara göstericem bacaklarımı da isterse o bölgeyi de bklm derim size de haftaya cars randevum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…