Genital siğil :(

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
Bu siğile bi care yokmu doktora gtmekten başka bi ilac bi kür gbi ?

maalesef 1 ay önce bende de çıktı çok ağladım günlerce çok araştırdım ama maalesef gidip yaktırmak zorunda kaldım. Sağlık bölümünde de konusu açılmış zaten ama orayı çok fazla okuyan yok sanırım. Ben de bir soru sordum kimse cevap vermedi. Belki burayı okuyan daha çok olduğu için tavsiye filan veren olacaktır. Geçmiş olsun

bende 5 senedır var 5 sene once bılmıyordum kadın doguma gıttım siğil dedı cıldıyeye gıtmemı soyledı ve cıldıye yakmıstı bırkac seans ve duzelmıstı gecen ay bıraz belırgınlestı yıne bır cıldıyeye gıttım tek seansta yaktı ama gectımı gecmedımı pek emın degılım karardı ıyıce yanıı anlıcagın bundan kurtulus yok galıbaa ben bu hafta bı kadın doguma gıdcem bakalım o ne dıcek bı asıt varmıs cıktıkca suruyormussun yakıyormus ama doktor hasssas yerde oldugu ıcın olmaz o dedı ark bırıde doktor bana verdı cıktıkca yakıyorum demıstıı ama bılmıyorum sende en ıyısıı bı kadın doguma gıt

Siğil bulaşıcı bir rahatsızlıktır.Aylar sonra bile çıkabilir. Siğil konusunda size .....sitesini incelemenizi tavsiye ediyorum .siğil konularında detaylı bilgi veren ve siğil çeşitleri ile ilgili tedavi yöntemlerini araştıran bir sitedir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siğile bi care yokmu doktora gtmekten başka bi ilac bi kür gbi ?
Yok ve kesinlikle geciktirmeden doktora gidilmesi gerek. Test yaptırılması gerek. Bu siiller masum olmayabiliyor bunuda test ile anlarsınız. Yok edilmediği takdirde ilerliyor. Sakın zaman kaybetmeyin

yeter ama daha ne kadar reklam yapacaksın?
yapıyon bari yasal yollardan yap parasını ver

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar gecmeyince mi anliyorsunuz sigil oldugunu Yani mesela bende de sivilce cikti, gecti. Gecmeyip kalsaydi sigilden mi suphelenmem gerekiyordu?

Gecmis olsun bu arada

Yok ve kesinlikle geciktirmeden doktora gidilmesi gerek. Test yaptırılması gerek. Bu siiller masum olmayabiliyor bunuda test ile anlarsınız. Yok edilmediği takdirde ilerliyor. Sakın zaman kaybetmeyin

1 yil önce actim bu konuyu bi yakinim icin ki zaten görmedim bidaha 1 yllik konuyu niye hortllattin anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…