Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu siğile bi care yokmu doktora gtmekten başka bi ilac bi kür gbi ?
Yok ve kesinlikle geciktirmeden doktora gidilmesi gerek. Test yaptırılması gerek. Bu siiller masum olmayabiliyor bunuda test ile anlarsınız. Yok edilmediği takdirde ilerliyor. Sakın zaman kaybetmeyinBu siğile bi care yokmu doktora gtmekten başka bi ilac bi kür gbi ?
yeter ama daha ne kadar reklam yapacaksın?Siğil bulaşıcı bir rahatsızlıktır.Aylar sonra bile çıkabilir. Siğil konusunda size sitesini incelemenizi tavsiye ediyorum .siğil konularında detaylı bilgi veren ve siğil çeşitleri ile ilgili tedavi yöntemlerini araştıran bir sitedir.
Baska yere de mi yazmisyeter ama daha ne kadar reklam yapacaksın?
yapıyon bari yasal yollardan yap parasını ver![]()
Oo kombo yapmis arkadas. Sen yazinca farkettim. Bir tek bu konuda yazdi sanmistim.evet takip ediyorum onu![]()
benden kaçmazOo kombo yapmis arkadas. Sen yazinca farkettim. Bir tek bu konuda yazdi sanmistim.
Yok ve kesinlikle geciktirmeden doktora gidilmesi gerek. Test yaptırılması gerek. Bu siiller masum olmayabiliyor bunuda test ile anlarsınız. Yok edilmediği takdirde ilerliyor. Sakın zaman kaybetmeyin
Ben hortlatmadım. Kullanmadığınız konuyu kapattırabilirsiniz ayrıca.1 yil önce actim bu konuyu bi yakinim icin ki zaten görmedim bidaha 1 yllik konuyu niye hortllattin anlamadim
Ben hortlatmadım. Kullanmadığınız konuyu kapattırabilirsiniz ayrıca.