Genital siğil

sushiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
96
Yer
İstanbul
Merhaba, bende Genital siğil çıkmıştı, doktora gidip aldırdım ama zaman içinde tekrar çıktı ve şuan azda olsa bir sızı hissediyorum, benzer durum yaşayanınız var mı? Bu tehlikeli bir durum olabilir mi?

peki bu aldırma işlemi genel anestezi ilemı oldu arkadaşım ve yakma işlemımı yaptılar

Merhaba, bende Genital siğil çıkmıştı, doktora gidip aldırdım ama zaman içinde tekrar çıktı ve şuan azda olsa bir sızı hissediyorum, benzer durum yaşayanınız var mı? Bu tehlikeli bir durum olabilir mi?

BEN 2 YILLIK EVLIYIM VE GECEN YIL AKINTI KASINTIYLA ILGİLİ GENİTAL BÖLGEMIN HERYERINDE BISEYLER CIKTI NETTEN ESIMLE Arastırdım ve cok korktum doktora korktum bır hafta sonra gıttm ve ozamana kadar dahada cogaldı doktor baktı ve genıtal siğil bu ddi ama cok cesıtı var ddı benımkı et benı gıbı olandandı ve yakıcı bır ılac verdı kulak temızleme copuyle esım uyguladı ve 2 surmeye allahıma sukur gectı tabı ilaçta verdı yanında kullandm hiç gecmez sANIYDM 1 afta sonra sırkeyi pamukla genıtal bölgeme surdum 2 defada bunu uyguladım ve 2 gun sonra epsı yok oldu tekrar cıkar ddıler ve beslenmeme cok dıkkat ettm bağısıklık sıstemı cok onemlıymıs bır yıl oldu şukurler olsun cıkmadı tabı smer testıde yaptır mıstım oda temızdı düsünsene ölecegımı bıle düsünmüstm
nasıl bulastı anlamadm hayatımda tek ilişkım esımle oldu hatta esımle bıle cok kavga ettm senden bulastı benı aldattını düsünüydm ama esımde bısey yoktu ama sukur bıttı sana o yakıcı ilacı onerırım krem gıbı olanlar cok etkılı degıl

Back