GENİTAL SİĞİL

Ednr66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2024
12
1
Arkadaşlar. Aranızda genital siğil sorunu yaşayan varmı? 24 Yaşındayım doktorum benden smear almadı mayıstan beridir bu illetle ugraşıyorum. Devlet hastanesinin elinde kaldıgım için stajyerlerin çoğu farkli gözle bakıp dondurma işlemini tam anlamıyla yapamadılar. Bende başka doktora randevu alıp hpv aşısı ve Aldatan kremi önerdi maliyeti oldukça yüksek. Ama gardasil 4 ve 9 olanlar varmıs hangısı onuda bilmiyorum galiba aile hekimine danısacagım

Kadın dogumc u varken aile hekimine danısmayın

Cildiye orayada danışabilirsin demişti. Bende en iyisi kadın doğumcu diye düşünmüştüm

Malesef bu sorunu yaşadım,gördüğüm an ne olduğunu bilmedigim için anlamadım sonra internetten araştırdım sabahında da kendimi kadin doğum uzmaninda buldum.İlk olarak sıvı bir ilac sürdü 1 hafta sonra gel dedi gittiğimde hiç bir sigilimin düşmediğini ve yakacağını söyledi yaktı yaktıktan sonra da aldara kremi kullanmamı önerdi ama yakma işleminden sonraki iki gün ateş ağrı acı o kadar sıkıntı yaşadım ki vajinamin içinde kocaman bir yara olustu akıntım desen saat başı çamaşır değiştiriyordum.su gün iyileşecek bugün iyileşecek derken çok kotu oldum.Tekrar gittiğimde iliskiyemi girdin siğil tekrar oluşmuş o yara olan yerin kendi yaptığı işlemle alakası olmadığını söyledi devlet hastanesinden çıktım ve o dra daha gitmedim özel Dr a gittim antipiyotiklerle üç ay tedavi gördüm.Suan sigilim yok ama üç ayda bir kontrole gideceğim.smear ve hpv temiz kafana takma bağışıklığını yüksek tut siğillerini yaktir ama sonrasında hijyene çok dikkat et bana çay ağacı yagida iyi geldi ve gümüş suyu da dr um asi olmama gerek olmadığını söyledi korunmalı ilişkiye devam edebilirsin dedi.yaktirma işlemi bana çok ağır geldi enfeksiyon kaptım çok dikkat etmeme rağmen ama kiminde ağrı sızı olmuyormuş ben ağrıyı diziyi geçtim tuvalete gitmeye korkar hale gelmiştim.insAllah tekrarlamaz bu arada yaşınız genç ben 39 yaşındayım smear ve hpv muhakkak verin sanırım en etkili çözüm yaktırmak özel kiliniklerde lazerle de tedavi ediyolar benim bulunduğum ilde yok

Merhabalar. Öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için. Alttan muayene etti tabikide doktorum ama benden smear almadı. 26 yaş altından alamam dedi ki çok istersen alırım dedi ama uygun görmediğini de dile getirdi. Cildiye uzmanı bana aldara krem almamı ve HPV asılarımı yaptırma mi söyledi. Aldara biraz fiyatı yuksek olduğu için henüz daha alamadm iğne içinde kısa zamanda doktoruma danısacagım. Müsait bir vakitte hemen. Evet yaşım genç kaçtır devlet hastanelerinde stajyeelern elinde kaldım. Doktor bulamiyorum. Doktorlar bakmıyor desek daha iyi. 15.20 gunde dondurmaya gidiyorum ama faydası yok gibi. Böyle gördükce daha da üzülüyorum

Çay ağacı yağı ve Hint yagini karıştırıp surebilirsin gümüş suyuda kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…