• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital siğil

hemoglobinn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2020
2
0
1
kızlaar merhaba bir hafta önce vajinanın klitoris kısmında kıpkırmızı et benine benzeyen bir şey çıktı cildiye uzmanı siğile benzemediğini söyledi jinekolaga göründüm o da siğile benzemediğini söyledi koter ile yakıp parça aldı ama 15-20 günde çıkıyormuş acaba siğil midir kendimi çok kötü hissediyorum

kızlaar merhaba bir hafta önce vajinanın klitoris kısmında kıpkırmızı et benine benzeyen bir şey çıktı cildiye uzmanı siğile benzemediğini söyledi jinekolaga göründüm o da siğile benzemediğini söyledi koter ile yakıp parça aldı ama 15-20 günde çıkıyormuş acaba siğil midir kendimi çok kötü hissediyorum
CANIM SELAMLAR BEN SUAN HASTAHANEDEN GELIYORUM BOYLE MINIK MINIK PARCALAR VAR BENDEDE VAJEN GIRISINDEDE OLUSTU KADIN DOGUMDAN SONRA CILDIYEYE YONLENDIRDI OLMAYABILIR DEDI AMA PARCA ALALIM DEDI SEN VERMISSIN GALIBA ACI VEREN BIR DURUM MU BENDE DE NEDEN OLDU HALA ANLAYAMIYORUM :(

Sonuç ne çıktı canım bende şüpheleniyorumda kendimden

Back