Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bendede çıktı bende araştırdıkça kafayı yedim iyice psikolojim bozuldu. Sirke kullanıyorum 4-5 gündür. Demek yaktırdıktan sonrada çıktı. Randevu aldım kadın hastalıklarına ama içim hiç rahat değil baştan savacaklar diyeevet aynen bırakmıyor çok pis bir hastalık insanın psikolojisini bozuyor stresten uzak durucaksınız diyorlar ama bu psikolojiyle o stresten nasıl uzak durulurki sürekli bakıyorsun hergün bu gün çıktımı acaba yada kayboldumu diye iğrenç bir duygu bana iyi bir doktor lazım şimdi aldara kullanıyorum bakalım faydalı olacakmı
kesinlikle dr mustafa alihanoğlunu tavsiye ederim arkadaşım kendisinde tedavi oldu şuan 6 ay oldu ve bir problem yokkızlar merhaba genital siğil tadavisi iyi yapan bir doktor bulmam lazım bilen varsa lütfen yardımcı olabilirmi?neredeyse bütün yorumları okudum kafayı yemek üzereyim 1 kez ameliyat oldum ve 3 kez de koterle yaktırdım ama yine çıkıyorlar.
kesinlikle dr mustafa alihanoğlunu tavsiye ederim arkadaşım kendisinde tedavi oldu şuan 6 ay oldu ve bir problem yok
aldara faydalı oldu mu size? ben doktora gittim ve siğillerin çok küçük hiç bi işlem yapamam dedi yakmam lazım 1 ay sonra gel dedi krem verseniz olmaz mı dedim hiç bi işe yaramadığını söyledi ve bitirme tezi hpv üzerineymiş. kime inanacağımı şaşırdım. bilgilendirirseniz çok sevinirimevet aynen bırakmıyor çok pis bir hastalık insanın psikolojisini bozuyor stresten uzak durucaksınız diyorlar ama bu psikolojiyle o stresten nasıl uzak durulurki sürekli bakıyorsun hergün bu gün çıktımı acaba yada kayboldumu diye iğrenç bir duygu bana iyi bir doktor lazım şimdi aldara kullanıyorum bakalım faydalı olacakmı
Sizin bu söyledikleriniz bana dermatolog dr. Sertaç beyi anımsattı. Sakın bu şekilde inanmayın muhakkak bi doktora gidin ve siğilleri yaktırın veya dondurun.aldara faydalı oldu mu size? ben doktora gittim ve siğillerin çok küçük hiç bi işlem yapamam dedi yakmam lazım 1 ay sonra gel dedi krem verseniz olmaz mı dedim hiç bi işe yaramadığını söyledi ve bitirme tezi hpv üzerineymiş. kime inanacağımı şaşırdım. bilgilendirirseniz çok sevinirim
ben galiba biraz yaktırmaktan ve dondurmaktan korkuyorum. o yüzden önce krem tedavisini denemek istiyorum. şu an hastaneye gitmekte istemiyorum koronadan dolayı. en kısa zamanda ikinci bi doktorun fikrini alacağımSizin bu söyledikleriniz bana dermatolog dr. Sertaç beyi anımsattı. Sakın bu şekilde inanmayın muhakkak bi doktora gidin ve siğilleri yaktırın veya dondurun.
Gittiniz mi doktora bendede cıktı biaydır dokununca acıyo ve hamileyim cok moralim bozulduben galiba biraz yaktırmaktan ve dondurmaktan korkuyorum. o yüzden önce krem tedavisini denemek istiyorum. şu an hastaneye gitmekte istemiyorum koronadan dolayı. en kısa zamanda ikinci bi doktorun fikrini alacağım
gittim doktora devlet hastanesine ikinci bi doktora gözüktüm muayene bile etmedi neredeyse sadece genital bölgemi gözüyle inceledi ama benim sigillerim vajina kısmına yakındı evet siğil dedi siğili görmeden şu anda yakma işlemi de yapmıyormuş araştırma hastanesine gitmen lazım dedi ama ben ilçede yaşıyorum araştırma hastanesine gitmem pek mümkün değil şu durumda podofilm diye bi ilaç önerdi o da hiç bi yerde yok.Gittiniz mi doktora bendede cıktı biaydır dokununca acıyo ve hamileyim cok moralim bozuldu
Evet canım arastırmaya gitmek gerekiyo hamile degilsen yaktır ben suan hamileyim yakmazlar heralde sirke suruyoRum bakalım naolcak. Bende dogum dan sonra yara olusmustu onu yaktırdım cok rahat ettim korkulacak bişey degil yani.gittim doktora devlet hastanesine ikinci bi doktora gözüktüm muayene bile etmedi neredeyse sadece genital bölgemi gözüyle inceledi ama benim sigillerim vajina kısmına yakındı evet siğil dedi siğili görmeden şu anda yakma işlemi de yapmıyormuş araştırma hastanesine gitmen lazım dedi ama ben ilçede yaşıyorum araştırma hastanesine gitmem pek mümkün değil şu durumda podofilm diye bi ilaç önerdi o da hiç bi yerde yok.