• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital siğil yardımmmm

Rahva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
16
1
36
31
Merhaba arkadaslar , genital bölgemde siğiller vardı özele gittim aldara krem verdi geçmezse yakarız dedi kullandım geçmedi , devlete gittim direk yakmamız lazım dedi yaktırdım , ancak hepsi bitmemiş , regl döneminde tekrar oluştu . Bundan nasıl kurtulabiliriz önerisi olan var mı bu konuda şimdeden teşekkürler

Siğil belası benimde başımda vardı çok şükür kurtuldum yaklaşık 2 yıl boyunca genital siğil ile mücadele ettim yakma tedavisinden vücudum harita gibi oldu her seyi denedim ama işe yaramadı sonra bi arkadaşımın tavsiyesi ile hpvgent diye internette bi krem bulduk 1 haftada etkisini gördüm bu nalet siğil işi çok kötü bişey ben çok aradım çözüm için varsa benim gibi olan denesin derim

Merhaba arkadaslar , genital bölgemde siğiller vardı özele gittim aldara krem verdi geçmezse yakarız dedi kullandım geçmedi , devlete gittim direk yakmamız lazım dedi yaktırdım , ancak hepsi bitmemiş , regl döneminde tekrar oluştu . Bundan nasıl kurtulabiliriz önerisi olan var mı bu konuda şimdeden teşekkürler
Merhaba antihpv kremi var çokta etkili tavsiye ederim sizde bir araştırın isterseniz internetten çok yorum var

Merhaab kremi sipariş ettim bugün geldi iz bıraktımı sizde inşallah işe yarar

İyi akşamlar kızlar benim makatımda ve genital bölgemde siğiller var aşırı büyük değiller et parçası gibi küçük fakat birleşik aranızda benimle aynı sorunu yaşayan kurtulan var mı ben 9 aylık evliyim yaşım 23 bunları fark edeli 1.5 ay oldu herhalde siğil yapanlar iyi huylu kanser yapmaz diyorlar atlatan arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Canım smr testi yaptır , bide benimkini yakarken doktor parça alıp patlojıye gönderdi türüne bakıyolar ama korkma genelde zararsız cıkıyormuş benimkide zararsızdı ama hala kurtulamadım

Back