• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital sigil yakma

duru159

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
47
2
38
Arkadaslar cuma siğilleri yatircam daha önce yapan var mı nasıl acıyor mu çok korkuyorum

Canım doktorlarin her dediğine bakma bence. Ablamda vardı ve düğününe o kadar kısa bi zaman vardı ki ağlayıp duruyodu ben ne halt edicem diye. Hele doktordan bi çıkışı vardı gözümün önünden gitmiyo ben bunlarla baş edemicem yayilicak her yere ben kurtulamicam falan diye hickira hickira ağlamıştı. Yine bu siteydi sanırım okumuş. Yapalım ne kaybederiz dedik cokta dua ettik tabi. Elma sirkesini pamuğa sürdü butun sigillerin uzerini o sekilde kucuk pamuklarla kapatti. Popo arasinda cogunluktaydi zaten sıkıştıkları içinde bantlamaya da gerek kalmadı. Allaha şükür bir bir bir hepsi kayboldu kocaman sigiller bile gitti ne kadar sukretsek az. Sende dene bence daha fazla yayilmadan. Ha bak sende aynı şey olmayabilir doktor belki uygun gormemistir o ayrı asla vebal altına girmek istemem. Ablam evlendikten sonra yine çıktı hamileydi bide o sıra. Doktoruna sordu elma sirkesi yapicam bisey olur mu die hic bisey olmaz yapabilirsin işe yaradiysa sende dedi. Ona göre düşün öyle karar ver

Canım doktorlarin her dediğine bakma bence. Ablamda vardı ve düğününe o kadar kısa bi zaman vardı ki ağlayıp duruyodu ben ne halt edicem diye. Hele doktordan bi çıkışı vardı gözümün önünden gitmiyo ben bunlarla baş edemicem yayilicak her yere ben kurtulamicam falan diye hickira hickira ağlamıştı. Yine bu siteydi sanırım okumuş. Yapalım ne kaybederiz dedik cokta dua ettik tabi. Elma sirkesini pamuğa sürdü butun sigillerin uzerini o sekilde kucuk pamuklarla kapatti. Popo arasinda cogunluktaydi zaten sıkıştıkları içinde bantlamaya da gerek kalmadı. Allaha şükür bir bir bir hepsi kayboldu kocaman sigiller bile gitti ne kadar sukretsek az. Sende dene bence daha fazla yayilmadan. Ha bak sende aynı şey olmayabilir doktor belki uygun gormemistir o ayrı asla vebal altına girmek istemem. Ablam evlendikten sonra yine çıktı hamileydi bide o sıra. Doktoruna sordu elma sirkesi yapicam bisey olur mu die hic bisey olmaz yapabilirsin işe yaradiysa sende dedi. Ona göre düşün öyle karar ver
Teşekkür ederim canım cevapların için ama müsait oldugun zaman özelden bişi sormak istiyorum sana

Ben geçtiğimiz Ağustos ayında yaktırdım çok başlangıçmış ve 2 taneydi bağışıklık sistemini güçlü tut sesi doktorum tekrarlamaz dedi her ay düzenli kontrole gidiyorum şuan a kadar hiç sorun olmadı operasyonda çok kolay ve kısa sürüyor korkacak birşey Yok.

Sirke falan değdirmeyin sakın. Sirke yeterince yok edemez. O siğilleri tahriş eder, açık yara haline getirir ve bulaşıcılığı artar, iyice yayılır diye düşünüyorum. Yakarken siğilin köküyle beraber yakılıyor ki bir daha çıkmasın diye. Ve acımıyor zaten lokal anestezi ile yapılıyor. İsterseniz de genel anestezi. Büyüklüğüne yaygınlığına göre değişir.

Back