• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital siğil ne olur yardım edin

Cansuogn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
4
0
1
30
Siteye üye olmamın asıl nedeni bu illet.Makat bölgemdeki genital sigilleri yaktıralı 10 gün oluyor.Akintilar mi dersiniz kasinti mi dersiniz su toplama mi dersiniz.Aldara kullaniyorum elimu surdugum anda mahvoluyorum hrr tuvalet ihtiyaci benim icin ölüm.Napıcam ben nasıl geçircem bugun baktım minicik bir tanr türemiş.Artık sinirlerim bozuluyor hic kurtulamayacakmisim gibime geliyor inanın berbat haldeyim.

Öncelikle geçmiş olsun.Hep tekrarlıyoruz lütfen panik olmayınn.İlk başlarda bana da söylediklerinde kızıyordum ama inanın panikledikçe daha çok çıkıyor.İlk koterden 3 gün sonra birden türediler bende.Hatta 2. koterden 1 hafta sonra 1 tane daha çıkmıştı onu elma sirkesiyle düşürmüştüm.Çok şükür 1 yıldır da çıkmıyor.Dert etmeyi bıraktım artık.Aşınızı vurulun.Aşının etkisine çok inanıyorum artık.Ekinezya çayı tüketin.Ve lütfen kafanıza çok takmayın.

Siteye üye olmamın asıl nedeni bu illet.Makat bölgemdeki genital sigilleri yaktıralı 10 gün oluyor.Akintilar mi dersiniz kasinti mi dersiniz su toplama mi dersiniz.Aldara kullaniyorum elimu surdugum anda mahvoluyorum hrr tuvalet ihtiyaci benim icin ölüm.Napıcam ben nasıl geçircem bugun baktım minicik bir tanr türemiş.Artık sinirlerim bozuluyor hic kurtulamayacakmisim gibime geliyor inanın berbat haldeyim.
gecmıs olsun oncelıkle forum da jınekolojı bolunde bı cok arkadasın yorumlarını paylasımlarını gorebılırsınız
suan kac sıgılınız var eger az ıse pamuga sırke dokun bekletın beyazlasıcak orayı döker az ise ama bole sayılcak kadarsa
en ıdeal olanı koter ya da dondurma ıslemı
agda yapmayın
c vıtamını tuketın
camasırlarını utuleyın ve pamuklu gıyın
ada cayı ıcın gunde bır
su toplama demıssınız nası bısı yanı orda hpv hsv olabılır ucuk yanı siğil ve ucuk nunun ıcın ucuk kremı vırosıl ya da baska bı ucuk keremıde kullamk gerek
bakın az ıse sırkeyle hemen sımdı pamuga bolca dök oraya bass

Öncelikle geçmiş olsun.Hep tekrarlıyoruz lütfen panik olmayınn.İlk başlarda bana da söylediklerinde kızıyordum ama inanın panikledikçe daha çok çıkıyor.İlk koterden 3 gün sonra birden türediler bende.Hatta 2. koterden 1 hafta sonra 1 tane daha çıkmıştı onu elma sirkesiyle düşürmüştüm.Çok şükür 1 yıldır da çıkmıyor.Dert etmeyi bıraktım artık.Aşınızı vurulun.Aşının etkisine çok inanıyorum artık.Ekinezya çayı tüketin.Ve lütfen kafanıza çok takmayın.
Çok tesekuur ediyorum dikkat edicem geceleri uyuyamiyorum doktora gittim bolge cok hassas oldugu icin enfeksiyon kapmisim. Kremler verdiler tekrar yakalim dediler ama elma sirkesini mutlaka deniycem..

Back