Bendede bu bolgede 2-3 sivilce cikti. Mavi isaretledigim yer.çocuklarda da olan bişey molluskum. aurıca ortak kullanılan havuz havlu vb . eşyalardan da bulaşıyormuş. çocuklarda tedavisiz iyileşmesi bekleniyo yakılmıyo. hpv %90 cinsel yoldan bulaşıyormuş. hpv ile molluskum aynı şey değil. şuan hamileyim bende ikiside çıktı. herhangi bir tedavi uygulaması yaptırmadım. sadece çayağacı yağı sürüyorum o bölgelere her gün. ben lazer epilasyondan bulaştığını düşünüyorum.
Normal dogum yapabiliomusun zararli miçocuklarda da olan bişey molluskum. aurıca ortak kullanılan havuz havlu vb . eşyalardan da bulaşıyormuş. çocuklarda tedavisiz iyileşmesi bekleniyo yakılmıyo. hpv %90 cinsel yoldan bulaşıyormuş. hpv ile molluskum aynı şey değil. şuan hamileyim bende ikiside çıktı. herhangi bir tedavi uygulaması yaptırmadım. sadece çayağacı yağı sürüyorum o bölgelere her gün. ben lazer epilasyondan bulaştığını düşünüyorum.
ben sezeryan doğum yaptım ikiz gebelik olduğu için bir bilgim yokNormal dogum yapabiliomusun zararli mi
Peki sizde nasil gecti tedavi gordunuz muben sezeryan doğum yaptım ikiz gebelik olduğu için bir bilgim yok
hayır tedavi görmedim. çay ağacı yağı kullanıyorum hergün. daha geçmedi.Peki sizde nasil gecti tedavi gordunuz mu
Bende ikiside var demissiniz. Molloskum nasil birsey. Bende beyaz sivilce gibi gozukuyor ondan supeleniyorum. Sivilce gibi gozuktugunden herhwlde hpv degildirhayır tedavi görmedim. çay ağacı yağı kullanıyorum hergün. daha geçmedi.
sivilce gibi ama ortası hafif çökük oluyo. hpv ile de karıştırılıyo ama hpv daha sert dokulu. gebelikte bunlar gizliyse bile çıkabiliyormuş. doğum sonrasında genelde kendiliğinden geçiyormuş. gebelikte bağışıklığımız düşüyo o yüzden çıkıyo zaten.kaşımayın. ellerinizi sık sık yıkayın. sivilceleri zedelemeyin.Bende ikiside var demissiniz. Molloskum nasil birsey. Bende beyaz sivilce gibi gozukuyor ondan supeleniyorum. Sivilce gibi gozuktugunden herhwlde hpv degildir
Beyaz sert sivilce 2 tane var tek sizce hpv mi molloskum musivilce gibi ama ortası hafif çökük oluyo. hpv ile de karıştırılıyo ama hpv daha sert dokulu. gebelikte bunlar gizliyse bile çıkabiliyormuş. doğum sonrasında genelde kendiliğinden geçiyormuş. gebelikte bağışıklığımız düşüyo o yüzden çıkıyo zaten.kaşımayın. ellerinizi sık sık yıkayın. sivilceleri zedelemeyin.
Bide canim sen bende ikiside var yazmissin. Hpvli olan nasil. Molluskumlu olan nasil. Hpvli sigil gibi degilmi ??sivilce gibi ama ortası hafif çökük oluyo. hpv ile de karıştırılıyo ama hpv daha sert dokulu. gebelikte bunlar gizliyse bile çıkabiliyormuş. doğum sonrasında genelde kendiliğinden geçiyormuş. gebelikte bağışıklığımız düşüyo o yüzden çıkıyo zaten.kaşımayın. ellerinizi sık sık yıkayın. sivilceleri zedelemeyin.
internette yazınca resimleri çıkıyo. orda görebilirsin. hpv çıktığı yere göre rengi dokusu değişiyo. molluscum da sivilce gibi içinde beyazlık var sıkınca çıkıyo bazen. hpv siğile benzeyenide var ama tipine göre değişiyor. Google da yazıca bir sürü foto çıkıyo.Bide canim sen bende ikiside var yazmissin. Hpvli olan nasil. Molluskumlu olan nasil. Hpvli sigil gibi degilmi ??
Tehlikelimi sendekiler. Doktora gidecekmisininternette yazınca resimleri çıkıyo. orda görebilirsin. hpv çıktığı yere göre rengi dokusu değişiyo. molluscum da sivilce gibi içinde beyazlık var sıkınca çıkıyo bazen. hpv siğile benzeyenide var ama tipine göre değişiyor. Google da yazıca bir sürü foto çıkıyo.
ben hpv aşısı olmuştum zaten çıkan 2 haftada kendiliğinden geçti. şimdi 1 tane var. molluscum da popoya doğru ve önde 10 tane var. ben şimdilik kendiliğinden geçmesini bekleyeceğim. doğumdan sonra bazıları kendiliğinden sönmeye başladı çünkü. çay ağacı yağı devam edeceğim. eğer 1 ayda gerilemezse öyle dermatolojiye molluscum için gideceğim. kanamam bitince hpv için örnek aldırmaya gideceğim.Tehlikelimi sendekiler. Doktora gidecekmisin
Cok sagol canim. Ikisinin gorunumu farkliydi dimi sendede ? Biri sigil gibi digeri sivilce gibimi mesela..ben hpv aşısı olmuştum zaten çıkan 2 haftada kendiliğinden geçti. şimdi 1 tane var. molluscum da popoya doğru ve önde 10 tane var. ben şimdilik kendiliğinden geçmesini bekleyeceğim. doğumdan sonra bazıları kendiliğinden sönmeye başladı çünkü. çay ağacı yağı devam edeceğim. eğer 1 ayda gerilemezse öyle dermatolojiye molluscum için gideceğim. kanamam bitince hpv için örnek aldırmaya gideceğim.
evetCok sagol canim. Ikisinin gorunumu farkliydi dimi sendede ? Biri sigil gibi digeri sivilce gibimi mesela..
Allah razi olsun. Doktordan ciktim bende. Bi baska doktora daha gorunecem. Bura fazla bakmadan gorur gormez kıl donmesi dedi.. insaallah kil donmesidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?