genital sigil hpv kondiloma

lifeve

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2016
1.575
937
123
genital sigil sonrası koterizasyon gecirrnler ve iyislessureci ne kadar oldu neler yaptınız benimki lazerle yakildi ve ameliyat oldm boyutu cok büyüktü

Merhaba ben 1 ay once virus kaptim.koter oldum 2 hafta once. Suan makat dahil yeniden sardi. 1 aylik süreçte bunlari yenemedim yani.. Sizin nasıl geçiyor süreç 1 seneyi geçmiş yorumunuz. Yendiniz mi?

Merhaba ben 1 ay once virus kaptim.koter oldum 2 hafta once. Suan makat dahil yeniden sardi. 1 aylik süreçte bunlari yenemedim yani.. Sizin nasıl geçiyor süreç 1 seneyi geçmiş yorumunuz. Yendiniz mi?

Çok şükür bir şey olmadı. Sanırım sürtünme yoluyla ilişkide oluyor. Çok büyüktü benimki içerde yoktu makat ve vajina içind e hmm operasyon yapıldı ve operasyon sonrasında bn De hala duruyor gbi geldi . Sonra tamamıyla yok olmuştu. Sanırım dengeli beslenme yardımcı oluyor bir de kremleri deneyin doktorla görüşüp.

Bir de çıkan parçayı patalojiye göndersinler. Ve bn senelik smear aldırıyorum. Çok şükür geçeceğine inan tedavisi var sıkıntı etme

İnşallah sizinki gibi geçer gider benimkilerde. Koterden sonra bana podofilin etken maddeli karışım ilaç verdi. ama bu ilaç hiçbir işe yaramadı, direk arttı.... Benimkiler de vajina içinde değil, dışarılarda. Ve arkadaşların 2 3 tane iri dediği şekilde değil. Tüm derimi sanki beyaz ince bir tabaka sarmış gibi. Böyle belirgin bir irilik yok. Çok geniş bir alanda, beyaz ince tabaka gibi. Koterden önce büyük 2 tane ile dikkatimi çekmişti evet, ama koterden sonra bu hale geldi.... hergünüm işkence gibi, 15 gündür farklındayım zaten, teşhisi bu kadar oldu. 15 gün 15 sene oldu sanki, atak dönemini üzerimden atamıyorum... Beslenme ve gıda takviyelerine hemen başladım, onları yapıyorum. 2. koterimi olacağım yani makatım da doldu ağrıyor.

Canım kendine sorun yapma kesinlikle tedavisi olan birşey allah başka dert vermesin bir iki joterden sonra düzeliyor zaten em fazla . Beslenememe bak ve geçeceğine inan ki geçiyor zaten tedavi de zor deil ufak bir operasyon günü birlik ayaktasın ben yürüyemiyordum ama iki gün boyunca o kadar çöktü benimki beş 6 nohut parçası bir araya gelmiş kadardı. Allah başka dert vermesin dermanı var. Psikolojini düzelt ve geçeceğine inan

Ben 25 ağustos da koter oldum iç kısımdaydı ve çok küçük dedi doktor şuan kontrole gidemedim yeni işe başladım çünkü ama en yakın zamanda gidicem umarım tekrarlamaz koterden sonra 25 gün içerisinde iyileştim bu esnada akıntı kan Ağrı yaşamadım ama ilişkiye girdim eşimle 15 günün sonunda o çok Canımı yakmıştı , yani yara hemen düzelmiyor anlayacağınız. Bir de bağışıklık sistemini güçlendirmek gerekiyor bal siyah üzüm bunları yerseniz faydası olur

Selam qanim sizde yandirdikdan sonra cikdi??, birde kac kere yandirdiz

Merhaba. Koterden sonra dis yuzeyde bikac tane cikti.podofilin ile yaktım iyileşti. Koter sonrası 15 gun iyileşme süreci oldu. Ama operasyon sonrası direk ayağa kalkabiliyorsun.sadece orası biraz hassas oluyor.kolay bir islem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…