Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vajina enfeksiyona çok çok açık bir bölge. Ben ağızda ve genital bölgelerdeki piercingleri çok riskli buluyorum çünkü bir dönem burnumu deldirmiştim, gözüm gibi baktığım halde iki üç kere iltihaplandı ve en sonunda çıkartmak zorunda kaldım. Kulak kıkırdağımda da benzer problemler yaşadım. Vajina sürekli ıslak olan bir bölge reglden bahsetmiyorum bile bence çok büyük bir kumar ve uzun vadede ciddi problemlere yol açabilir. Bırakın heves olarak kalsın, ben de dil piercingi istiyordum ama heves olarak kaldı ve zamanla geçtiSağolun bende ondan korkuyorum ama heves işte :)))
Cevabınız için teşekkür ederim galiba benimde heves olarak kalacak heves edince bu kadar ihtimali göz önünde bulundurmak istemiyoruz haliyleVajina enfeksiyona çok çok açık bir bölge. Ben ağızda ve genital bölgelerdeki piercingleri çok riskli buluyorum çünkü bir dönem burnumu deldirmiştim, gözüm gibi baktığım halde iki üç kere iltihaplandı ve en sonunda çıkartmak zorunda kaldım. Kulak kıkırdağımda da benzer problemler yaşadım. Vajina sürekli ıslak olan bir bölge reglden bahsetmiyorum bile bence çok büyük bir kumar ve uzun vadede ciddi problemlere yol açabilir. Bırakın heves olarak kalsın, ben de dil piercingi istiyordum ama heves olarak kaldı ve zamanla geçti
Beni de şimdi meme ucu piercingi dürtüyor birazcıkCevabınız için teşekkür ederim
Cevabınız için teşekkür ederim galiba benimde heves olarak kalacak heves edince bu kadar ihtimali göz önünde bulundurmak istemiyoruz haliyle
Aiyyy oda beni dürttü bir ara ama vazgeçtim ilerde bebiş sahibi olduğumuzda sıkıntı olur diyeBeni de şimdi meme ucu piercingi dürtüyor birazcık
HahahahaAdam yalamak istese piercinge denk gelicek yalamaktan vazgeçer
Bir sıkıntı yaşamışmıydı pekiBir arkadaşımın her yerinde vardı..dilinde göğüs uçlarında burnunda genital bölgesinde
Gerçi konuşmuyoruz artık ama her yerinde vardı yani söylemişti
Dediğine göre hayırBir sıkıntı yaşamışmıydı peki
Aaa doğru hiç aklıma gelmedi o vallaAiyyy oda beni dürttü bir ara ama vazgeçtim ilerde bebiş sahibi olduğumuzda sıkıntı olur diye