Merhabalar şimdi sorunumu yazarken biraz açık yazacağım ,üslubum size kötü gelirse lütfen kusura bakmayın ablalarim ben kaç yıldır anneme bile anlatamadım korkumdan em sonunda dayanamadım buraya yazıyorum .Ben 19 yaşına yeni girmiş bir ogrenciyim 6 sınıfta rahmimde çok şiddetli ağrı olmuştu sınıfta sıraya bile oturunca canım çıkartı ama ne aileme nede arkadaşlarına hiç söylemedim 1.5 2 ay sonra da geçti gitti ama tabii olan oldu tekrar çok ozue diliyroum açık yazacağım vajinama o zaman eğilip bulamazdim bile dapdar ve kucucuktu bu olay olduktan sonra bir sure sonra vajinam çok genişledi dudakları açıldı iç dudak sarkti dar Pantalon hele ki tayt gibi seyleri asla giyemiyirum çok belli oluyor cidden sanki 3 çocuk digurmusum gibi oldu zamanla.Cok çirkin gorunuyor çok utanıyorum .su zamana kadar hicbir erkekle surtunme yoluyla bile bir şey yasamadim yanlış anlamayin böyle şeylerde gözüm yoktur ama ileride nasıl evleneceğim bilmiyorum
Bir kimlik doğrulama yapalım senle....
Emin ol çocuk doğurmuş gibi olmamıştırMerhabalar şimdi sorunumu yazarken biraz açık yazacağım ,üslubum size kötü gelirse lütfen kusura bakmayın ablalarim ben kaç yıldır anneme bile anlatamadım korkumdan em sonunda dayanamadım buraya yazıyorum .Ben 19 yaşına yeni girmiş bir ogrenciyim 6 sınıfta rahmimde çok şiddetli ağrı olmuştu sınıfta sıraya bile oturunca canım çıkartı ama ne aileme nede arkadaşlarına hiç söylemedim 1.5 2 ay sonra da geçti gitti ama tabii olan oldu tekrar çok ozue diliyroum açık yazacağım vajinama o zaman eğilip bulamazdim bile dapdar ve kucucuktu bu olay olduktan sonra bir sure sonra vajinam çok genişledi dudakları açıldı iç dudak sarkti dar Pantalon hele ki tayt gibi seyleri asla giyemiyirum çok belli oluyor cidden sanki 3 çocuk digurmusum gibi oldu zamanla.Cok çirkin gorunuyor çok utanıyorum .su zamana kadar hicbir erkekle surtunme yoluyla bile bir şey yasamadim yanlış anlamayin böyle şeylerde gözüm yoktur ama ileride nasıl evleneceğim bilmiyorum
Çok sag olun ben burada yıllardır kimseye soyleyemedim bir umut ablalarima danisiyim diye sonunda cesaret bulup yazdım ve siz gülün umarım ahım kalmazBen bişey anlamadım ne oldu sırada nasıl oldu tayt niye giyemeyesin tayt giyince belli oluyor öyle mi vajinal doğum yapmadım ama vajinal doğum yapanların bile öyle bişey olmuyorken sana nasıl bişey olmuş ben anlayamadım gerçekten
Abla bilmiyorum çok değişti ama dudaklar açıldı falanEmin ol çocuk doğurmuş gibi olmamıştır
Abla bilmiyorum çok değişti ama dudaklar açıldı falanEmin ol çocuk doğurmuş gibi olmamıştır
Bunun amacı nedir ?kimlik doğrulandı sıkıntı yok !
Bazen erkek üyeler yazıyor erkek olmadığın anlaşıldı demek istediAbla bilmiyorum çok değişti ama dudaklar açıldı falan
Bunun amacı nedir ?
Bunun çözümü var labioblasti.Merhabalar şimdi sorunumu yazarken biraz açık yazacağım ,üslubum size kötü gelirse lütfen kusura bakmayın ablalarim ben kaç yıldır anneme bile anlatamadım korkumdan em sonunda dayanamadım buraya yazıyorum .Ben 19 yaşına yeni girmiş bir ogrenciyim 6 sınıfta rahmimde çok şiddetli ağrı olmuştu sınıfta sıraya bile oturunca canım çıkartı ama ne aileme nede arkadaşlarına hiç söylemedim 1.5 2 ay sonra da geçti gitti ama tabii olan oldu tekrar çok ozue diliyroum açık yazacağım vajinama o zaman eğilip bulamazdim bile dapdar ve kucucuktu bu olay olduktan sonra bir sure sonra vajinam çok genişledi dudakları açıldı iç dudak sarkti dar Pantalon hele ki tayt gibi seyleri asla giyemiyirum çok belli oluyor cidden sanki 3 çocuk digurmusum gibi oldu zamanla.Cok çirkin gorunuyor çok utanıyorum .su zamana kadar hicbir erkekle surtunme yoluyla bile bir şey yasamadim yanlış anlamayin böyle şeylerde gözüm yoktur ama ileride nasıl evleneceğim bilmiyorum
Biz senin yazdığına gülmedik ki arada kalan mesajları okursan iyi olurÇok sag olun ben burada yıllardır kimseye soyleyemedim bir umut ablalarima danisiyim diye sonunda cesaret bulup yazdım ve siz gülün umarım ahım kalmaz
Abla yemin ederim abartmiyorum bir insanın dar pantolon giydiğinde orası belli olur mu yaBence sen ergenliğe girdin biraz büyüdün vajinanda büyüdüyoksa bu anlatıığının başka bir açıklamaso yok
Ablacim başka çarenin olmadiginin bende farkındayım sadece bu yaşadığım şeyler hakkında bilginiz var mı falan diye yazdımBunun çözümü var labioblasti.
Gerçekten çok büyükse annene söyle utanma ve doktora götürsün seni bura biz buna bir çözüm bulamayızAbla yemin ederim abartmiyorum bir insanın dar pantolon giydiğinde orası belli olur mu ya
Çok sag olun ben burada yıllardır kimseye soyleyemedim bir umut ablalarima danisiyim diye sonunda cesaret bulup yazdım ve siz gülün umarım ahım kalmaz
Yani kardeşim vala ne desemki sana bilemedim kendiliğinden mi genişledi doktora gittin mi?Ablacim başka çarenin olmadiginin bende farkındayım sadece bu yaşadığım şeyler hakkında bilginiz var mı falan diye yazdım
Çok dar giydiğinde belli olmaması mümkün değil ki çok dar giyince benim de belli oluyor bence çok dikkatli bakıyorsun gözüne çarpıyorAbla yemin ederim abartmiyorum bir insanın dar pantolon giydiğinde orası belli olur mu ya