Çok uzun zaman olmuş sanırım bu konu açılalı ama cvp yazan olursa özellikle de dr hanım..çok minnettar kalırım..geçen hafta pts günü(bugün tam 1 hafta oldu yani) ben de her zaman gittiğim yerde genital ve koltkaltı lazere gittim.ancak nd yag cihaz bozuk olduğu için ve bölge güneş görmeyecek bir yer diye alex le yapıldı bu kez.ve bu konuyu açan arkadaş ne yaşadıysa aynısını(belki daha fazlasını yaşadım)..yapan kız farklıydı ve epilasyondan çıktığımda alev alev yanıyordum..her yeri (genital-bikini) kabarmıştı..gün ortası gittiğim için, soğuk kola kutusunun üzerine oturdum öğle arası biraz sonra acı dayanılır gibi olunca(nispeten) işime döndüm..
ancak akşam eve geldiğimde bir baktım ki her yeri acayip şekilde koyulaşmış..yaptırdığım merkezi aradım, bepanten sürün 1 haftaya geçecektir dediler..bir dr arkadaşıma telefonla danıştım,iz kalmaz..bepanten sür,istiyorsan expigment,madecassol de kullanabilirisin dedi..ben ilk günden itibaren bepanten krem,advantan,madecassol sürdüm(pek işe yaradıklarını söyleyemem,hatta sanki kurumasını engelleyip,iyileşmesini geciktirdi gibi geldi)..pazar günü(dün) silverdin e başladım..sanki silverdin biraz daha iyi geldi gibi..şimdi wc girdikçe falan peçetede parça parça sıyrılan koyu derileri görüyorum ama alan öyle geniş ve koyu ki..su toplama olmadı ama renk çok koyu oldu..
çok canım sıkkın ve üzgünüm..bu izler geçer mi diye çok kaygılanıyorum..bikini ve genital bölge bildiğiniz mosmor-simsiyah arası birşey..bu konuyu açan arkadaşın 1 hafta sonraki mesajı iyileştiği,geçtiği yönündeydi ve geçen hafta çok moral olmuştu bana..ama benmki tam 1 hafta olmasına rağmen geçmedi...çok üzülüyorum..
ben iyileşmesi,geçmesi için sabrederim ama bu izler geçer mi yoksa kalır mı..bana dr arkadaş 3 haftada izler geçer dedi(ama başka şehirde olduğu için vakayı görmedi tabi),ama nette çok forumda lazerden kalıcı izler olduğunu,geçmediğini yazan çok kişi olmuş ve beni inanılmaz demoralize etti okuduklarım..sadece bu konuda olumlu şeyler okuduğum için konuyu açan arkadaş ve o arkadaşa yardımcı olan dr dan yanıt alırsam çok memnun olacağım..