Lazer Epilasyon genital lazer: kanama+yanık

Hiç problem yok. Kontrole giderseniz tertemiz olacaktır. Genital kılları en kalın ve en derin yerleşimli kıllar olduğu için geç dökülmesi normaldir.

Hiç problem yok. Kontrole giderseniz tertemiz olacaktır. Genital kılları en kalın ve en derin yerleşimli kıllar olduğu için geç dökülmesi normaldir.

Her sorun yaşadığımda yanımda sizi buldum teşekkür ederim. a.s. Size bir şey daha sormak istiyorum ben alt bacak ve koltuk altı için de randevu aldım koltuk altımdaki kıllarda siyah ama bacaklarımdaki kıllar köklü olmalarına rağmen renkleri çok siyah değil, zaten diz kapağımın 5, 6 parmak altındaki yerler ve bacağımın arka kısmındakiler tüy şeklinde onların lazerden etkilenmiceğini söylediler bana, yine bu forumda okumuştum siz mi söylemiştiniz tam hatırlamıyorum ama tüylere lazer yapılırsa siyahlaşır ve bu lazerden siyahlaşan tüyleri lazer görmez diye bişey okumuştum, o kadar para vercem öğrenci halimle boşa mı gider acaba bütün çabam :uhm:

Aslında alt bacak çok iyi yanıt veren bir bölge ama ince tüyler varsa sıkıntı yaratabilir. Dolayısı ile diğer bölgelerin gidişatına bakarak karar verebilirsiniz. İnce tüyleri koyulaştırma olasılığı her zaman mevcut. Bu tüyler koyulaşınca lazere sonuç vermeleri çok zorlaşıyor. Tedavi sonrası sizin bacak tertemiz olur ama tedaviler ilerledikçe siyah kıllarınız azalıp yok olurken sonradan koyulaşanlarda çok azalma olmaz. Cilt renginiz açıksa bir kaç genital seansından sonra sonuca bakarak karar verin bence. Koyu cilt tipinde iseniz hiç risk almayın bence. Ya da sadece kalın kılların olduğu yerlere atış yapılsın. Koltuk altı bölgesi aslında iyi sonuç verir, ama genel ifadelerinizden anladığım kadarı ile o bölge de lazerle incelip tüyler tamamen bitmeyebilir gibi. (Lazerde pek çok sonuç var. Ya tüyler tamamen biter, ya da incelip sayıca azalır ama bu yavaş yavaş our ya da incelir fakat 2-3 ayda bir tedavi gerektirecek kadar yoğun çıkabilirler. koltuk altı bölge en açık bölge olduğu için mutlaka dozun yüksek çalışılması gerekir .Düşük uygulamalarda tüyün incelip kalma olasılığı çoktur) a.s.

Bacaklarıma lazer yaptırmaktan bugün itibariyle vazgeçmiş durumdayım, o kadar para verip tüylerden kurtulamama düşüncesi bile lazer epilasyon yaptırmaktan vazgeçirdi beni, (işim olsa ve bir gelirim olsa bir an bile düşünmezdim o ayrı bir konu ) inşallah genital bölgem, koltuk altım ve göbeğim tertemiz olur

Çok uzun zaman olmuş sanırım bu konu açılalı ama cvp yazan olursa özellikle de dr hanım..çok minnettar kalırım..geçen hafta pts günü(bugün tam 1 hafta oldu yani) ben de her zaman gittiğim yerde genital ve koltkaltı lazere gittim.ancak nd yag cihaz bozuk olduğu için ve bölge güneş görmeyecek bir yer diye alex le yapıldı bu kez.ve bu konuyu açan arkadaş ne yaşadıysa aynısını(belki daha fazlasını yaşadım)..yapan kız farklıydı ve epilasyondan çıktığımda alev alev yanıyordum..her yeri (genital-bikini) kabarmıştı..gün ortası gittiğim için, soğuk kola kutusunun üzerine oturdum öğle arası biraz sonra acı dayanılır gibi olunca(nispeten) işime döndüm..

ancak akşam eve geldiğimde bir baktım ki her yeri acayip şekilde koyulaşmış..yaptırdığım merkezi aradım, bepanten sürün 1 haftaya geçecektir dediler..bir dr arkadaşıma telefonla danıştım,iz kalmaz..bepanten sür,istiyorsan expigment,madecassol de kullanabilirisin dedi..ben ilk günden itibaren bepanten krem,advantan,madecassol sürdüm(pek işe yaradıklarını söyleyemem,hatta sanki kurumasını engelleyip,iyileşmesini geciktirdi gibi geldi)..pazar günü(dün) silverdin e başladım..sanki silverdin biraz daha iyi geldi gibi..şimdi wc girdikçe falan peçetede parça parça sıyrılan koyu derileri görüyorum ama alan öyle geniş ve koyu ki..su toplama olmadı ama renk çok koyu oldu..

çok canım sıkkın ve üzgünüm..bu izler geçer mi diye çok kaygılanıyorum..bikini ve genital bölge bildiğiniz mosmor-simsiyah arası birşey..bu konuyu açan arkadaşın 1 hafta sonraki mesajı iyileştiği,geçtiği yönündeydi ve geçen hafta çok moral olmuştu bana..ama benmki tam 1 hafta olmasına rağmen geçmedi...çok üzülüyorum..

ben iyileşmesi,geçmesi için sabrederim ama bu izler geçer mi yoksa kalır mı..bana dr arkadaş 3 haftada izler geçer dedi(ama başka şehirde olduğu için vakayı görmedi tabi),ama nette çok forumda lazerden kalıcı izler olduğunu,geçmediğini yazan çok kişi olmuş ve beni inanılmaz demoralize etti okuduklarım..sadece bu konuda olumlu şeyler okuduğum için konuyu açan arkadaş ve o arkadaşa yardımcı olan dr dan yanıt alırsam çok memnun olacağım..

Acaba duzeldi mii?

3 gün önce yaptırdım kaşıntım o kadar şiddetli ki uykumdan uyanıyorum soyuldu derim 6. Seansım ve her seans sonrası böyle oluyorum kararma morarma hat safhada bnm iyileşmem 10-15 gün rahat buluyo ve kaşıntım da bu zamana kadar sürüyo
Suan yine halim harap ama yılda 2-3 defa katlanmaya değer mi ? Evet değer.

6 seanstır gidiyorsunuz ve bitmedi mi

Merhabalar aynı durumu bende yaşadım şuan ve ne yapacağımı bilemiyorum yorumlarınızı da okudum. Bu konuda yardımcı olur musunuz aynı şikayet morluk gibi lekeler var hastaneye gittim tekrar yanık olmadığını söyledi ama neden olduğunu söylemediler lütfen yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…