Lazer Epilasyon genital lazer: kanama+yanık

KirazS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2009
71
0
96
Diğer
merhaba kızlar ben 2 gün önce genitale lazer epilasyon yaptırdım(Alexander ile). yapılırken canım çok ama çok yandı, işlem bittikten sonra bir baktım kanayan yerler var hatta kanayıpta kurumuş yerler bile vardı. Siz de de oldu mu böyle bir durum yani normal mi? Epilasyondan 3- 4 saat sonra kızarıklık kaybolmaya ve yanma hissi geçmeye başladı fakat tam olarak nasıl anşatacğımı bilemiyorum vajinaya yakın yerde ağrı hissediyordum ama önemsemedim hassaslaşmıştır dedim bu sabah dayanamdım aldım elime aynayı bir baktım yanmış, kahverengi lekelerle dolu her yeri ve ağrıyorda. Madecassol kullanıyorum sizce bunlar geçer mi iz kalır mı?

hiç bi fikrim yok yaptırmadım yaptıramam da zaten. ama leke kalmaz sanıyorum.

inşallah leke kalmaz, o kadar cesaretimi toplayıp gittim açtım yaptırdım, içime dert oldu şimdi

canım bende yaptırdım ama kanama falan olmadı ..hassasiyet oluştu oda sonra geçiyor..çok yüksek ısı ilemi yaptılar acaba

canım bende yaptırdım ama kanama falan olmadı ..hassasiyet oluştu oda sonra geçiyor..çok yüksek ısı ilemi yaptılar acaba

bilmiyorum ki cilt tipime göre güya ayarlama yapmıştı. Utanmasam çekip fotografını koycam kahverengi bile değil oluşan lekeler mosmor duruyor ve hala ağrıyor artık yanma değil ağrı var. iç çamaşırım değdiğinde bile ağrıyor. yaptırdığım yere tekrar mı gitsem yoksa cilt doktoruna mı gitsem, utanıyorum ya

Geçmiş olsun. Sıkıntınız bir kaç gün içinde geçecektir. Bölgeyi ılık su ile çok sabunlamadan yıkamanızı ve sonra da bepanten krem ile nemlendirmenizi öneriyorum. Bir kaç gün içinde iyileşmeye bağlı kaşıntı başlarsa eğer bepanteni bolca kullanabilirsiniz. Lekeler de bir süre sonra kendiliğinden geçecektir. Oluşan bu durumu yaptırdığınız yerdeki doktorunuzla paylaşmalısınız, bu konuda en iyi yardımı ve önerileri o yapacaktır bence.

Çok teşekkür ediyorum önerileriniz için, lazeri yapan kişi malesefki doktor değil önce doktorun kendisi gördü baktı ama sonra yanında çalışan estetisyen bayan lazer uyguladı güvenin bize dediler:S yarın telefon edip yaşadıklarımı anlatcam bakalım elimde şu an bepanten krem yok, yarın onu da alıp sürmeye başlıcam, yaptırdığım yerdeki doktor sadece madecassol almamı söylemişti günde 3 kez sür demişti ama ben sürekli sürüyorum inşallah fazlasının da bir zararı olmaz

çok geçmiş olsun ya gerçekten üzüldüm. ben 3 seanstır gidiyorum ama hiç böyle bişi yaşamadım ne leke ne yanık hele kanama hiç olmadı. bence cildiye ye görünseniz fena olmaz sonuçta hassas bir bölge.belki farklı bir tedavi gerektiren bir durumdur. sonuçta merkezine gittiğinizd edoktor orada bulunmaabilir oradaki estetik uzmnı olmadığı için yanlış yönlendirebilir. yerinizde olsan çoktan gitmiştim doktora.

Tekrar merhaba arkadaşlar belki merak eden olmuştur yanıklarıma ne oldu diye. Hepsi geçti, bir güzel soyuldu ve hala soyulmalar devam ediyor altından tertemiz bir cilt çıkıyor 12. ayın 31inde yaptırmıştım, tüylerim yeni yeni dökülmeye başladı. Hadi bakalım hayırlısı diyorum

Tekrar geçmiş olsun. Kabuklar döküldükten sonra da bir kaç gün nemklendirici kullanırsanız iyi olur.a.s.

genital bölge için bende gidicem ama bir türlü cesaret edemiyorum çok acımıyor dimi: ) illaki hiç acımıyor diye birşey yoktur ama soguk üflemeli makinalarda hiç hissedilmiyormuş Kiraz seninkide soguk üflemelimiydi

Kişinin acı eşiğine bağlı diye düşünüyorum. Ben normalde dayanıklıyımdır acıya ama genitaldeki bazı bölgelere lazer yapılırken acıdan bacaklarım titredi, gözümden yaşlar geldi ama gözün korkmasın her yeri öyle acımıyor tabi, şimdi çıkan tüylerimde dökülüyor, hepsi daha tam çıkmadı ama çıkıpta belli bir uzunluğa gelenler dökülüyor. Biraz acıda verse sonucu düşünmek bile bu acıyı hafifletiyor. Bu arada bana yapılan da soğuk hava üflüyordu. Bir de söylemeden edemicem yapılırken ki acıya o soğuk hava sayesinde bir şekilde dayanabiliyorsun ama işlem bitipte makine kapatıldıktan sonra ben o bölgem alev aldı sandım nasıl bir yanmaydı o anlatamam ohaoldumsmile ama yanma hissi de 3- 4 saate geçiyor. Korkulacak bişey yok sonuç çok güzel olacak biliyorum olumunekankayizsmile

Canım ben de genital bölgemi alex le yaptırmıştım ama hiç o kadar yanmadı bence biraz düşükte çalışsınlar. Resmen yakmışlar seni. Dün gazetede bi yazı vardı lazerlerin yanlış kullanımı sonucu ciltteki yanıkların cilt kanseri yapabileceği söyleniyordu. Aman dikkat opuyorumnanaktan

Allah korusun canım herkezin teni bir degildir birde daha hassastır belki tenin o yüzden çok kızarmıştır yoksa onlar bilirler herhalde nasıl kullanıcaklarını..

Neden o kadar çok kızardığını ve yanıkların oluşma nedenini bilemiyorum ama şimdi iyi durumda kaydirigubbakcemile3 kontrol seansı için uğraşıyorum şimdilik bakalım sonucuda iyi olursa daha ben ne isterim ki

Bu konu ile tüm literatürü tekrar taradım. Asla böyle bir tıbbi açıklama bulamadım. Hngi gazete de kimin haberi paylaşırsanız ben de bir araştırayım. Sevgiler.

Bugün lazer epilasyondan sonraki 14. günüm hala siyah nokta seklinde duran kıllarım duruyor hem bu alan çok fazla, batıklarım da duruyor, çıkan kıllarımın %70'i döküldü ama çıkıp dökülmeyenler de var, gittiğim merkez 20. günde hala dökülme olmazsa gel ara atışı yapalım dediler. Daha bir tanecik seans yaptırdım ama ne bileyim tertemiz değil, buna canım sıkılıyor :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…