canım bende yaptırdım ama kanama falan olmadı ..hassasiyet oluştu oda sonra geçiyor..çok yüksek ısı ilemi yaptılar acaba
bilmiyorum ki cilt tipime göre güya ayarlama yapmıştı. Utanmasam çekip fotografını koycam kahverengi bile değil oluşan lekeler mosmor duruyor ve hala ağrıyor artık yanma değil ağrı var. iç çamaşırım değdiğinde bile ağrıyor. yaptırdığım yere tekrar mı gitsem yoksa cilt doktoruna mı gitsem, utanıyorum ya
Geçmiş olsun. Sıkıntınız bir kaç gün içinde geçecektir. Bölgeyi ılık su ile çok sabunlamadan yıkamanızı ve sonra da bepanten krem ile nemlendirmenizi öneriyorum. Bir kaç gün içinde iyileşmeye bağlı kaşıntı başlarsa eğer bepanteni bolca kullanabilirsiniz. Lekeler de bir süre sonra kendiliğinden geçecektir. Oluşan bu durumu yaptırdığınız yerdeki doktorunuzla paylaşmalısınız, bu konuda en iyi yardımı ve önerileri o yapacaktır bence.
Tekrar merhaba arkadaşlar belki merak eden olmuştur yanıklarıma ne oldu diye. Hepsi geçti, bir güzel soyuldu ve hala soyulmalar devam ediyor altından tertemiz bir cilt çıkıyor 12. ayın 31inde yaptırmıştım, tüylerim yeni yeni dökülmeye başladı. Hadi bakalım hayırlısı diyorum
Tekrar geçmiş olsun. Kabuklar döküldükten sonra da bir kaç gün nemklendirici kullanırsanız iyi olur.a.s.
Yazınızı gördüm nasıl mutlu oldum :1hug: ilginiz için çok teşekkür ederim. Nemlendirmeye devam edeyim ozaman.
genital bölge için bende gidicem ama bir türlü cesaret edemiyorum çok acımıyor dimi: ) illaki hiç acımıyor diye birşey yoktur ama soguk üflemeli makinalarda hiç hissedilmiyormuş Kiraz seninkide soguk üflemelimiydi
Canım ben de genital bölgemi alex le yaptırmıştım ama hiç o kadar yanmadı bence biraz düşükte çalışsınlar. Resmen yakmışlar seni. Dün gazetede bi yazı vardı lazerlerin yanlış kullanımı sonucu ciltteki yanıkların cilt kanseri yapabileceği söyleniyordu. Aman dikkat opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?