Arkadaşlar belirtmek isterim bu yorumu tüm Herpes forumlarına göndericem.
Üstteki yorumlara bakarsanız 1,5 aydır Valtrex ile bile iyileşmeyen sürekli evrimleşen bir herpes atağı geçirdim. İnternet üzerinde yabancı türkçe bütün forumları okudum. Herpes çıkmaması için bünye görecelidir. Tüm önlemleri alırsın ama yine de çıkar ona bişey diyemem ama çıktıktan sonraki iyileşme süreci için yazacağım. 45 günlük bu süre zarfında denemediğim yöntem kalmadı. Çok masraflı olsada hepsini uygulayıp hangisinin daha çabuk iyileştirme gücü olduğunu öğrenme şansı buldum.
Kudret narı yağı- Etki Etmedi
Lokman hekim ürünü Elma Sirkesi- Etki etmedi
Gümüş suyu 40 ppm- Etki etmedi
Uçuk Kremi- Etki etmedi
Sarımsak- Etki etmedi
Nişastalı Dermatove Krem- Etki etmedi (Doktor kontrolünde uyguladım genital bölge kremi değildir)
Çay ağacı yağı- Kısmen etki etti ama geçirmedi
Antiseptik- Kısmen etki etti ama geçirmedi
ALOE VERA- %100 Etki etti
Arkadaşlar Aloe Vera bitkisi hepinizin evinde mutlaka olmalı. Ben günde bir defa uçuk kremi bir kaç defa Aloe Vera uyguladım. Harika sonuç aldım.Bulamam derseniz Açın aliexpressi yazın türkçe Aloe vera tohumu diye 1 tl-2tl fiyatla evinize gelsin. Kendiniz saksıya ekin. 45 gündür vajinanın içinde geçmeyen uçuğumu Aloe Vera geçirdi.Bitkiden bir parça koparın, ikiye bölün. İçindeki jeli temas ettirerek uçuklu bölgeyi ovalayın.İlk günde sonuç alacaksınız. Ben denemedim ama çıkmadan sürseniz bile etkisi mevcutmuş. Resmen mucize bitki olarak adlandırıyorum. Uçuksuz süreçte de sürdüğünzde vajina onarımı sağlar. Kimyasal olmadan tamamen bitkisel çözüm. Bitkiye karşı alerjiniz Olup olmadığını test etmek için; Bileğinizin iç kısmına jeli sürüp bir süre bekleyin. Reaksiyon göstermiyorsa alerjiniz yok ve uçuklardan kurtulabilirsiniz demektir. Sevgiler