canım çok tşk diyorum sanada çok geçmiş olsun ama daha iyi olmana çok sevindim.bu benim psikolojimi çok bozdu durmadan kendimi suçluyorum,şuandada yaralarım var gerçekten çokta acı veriyor,tam 3aydır bu 3.yaşayışım ve canımdan bezdim desem yeridir...bunu partnerime ne şekilde diyeceğim ya benden vazgeçerse diye düşünmekte beni çok yıpratıyor ve her ilişkiden sonra yaşarmıyım diyede çok korkuyorm çünkü tahrişde bunu tetikliyomuş.yani şuanda gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi
--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar merhaba. Bu konu şu an benim başıma gelmiş gibi. bundan 8 gün önce halsizlik idrarda yanma, akıntı şikayetleriyle gittim. Kan tahlili, kültür ve smear alındı. Sadece trikomonas çıktı. Kan testleride genital herpesi göstermedi. Ama ilk defa yaşandığında kan testleri negatif çıkıp bir müddet sonra pozitifleşebiliyormuş. Ben çok korkuyorum. Görüntü ve muayene ve şikayetlerim herpes ama sonuçlara göre trikomanas ve mantar tedavisine başlandı. Şu an idrarda yanma azalarak devam ediyor. Cubbat arkadaşda yaşamıştı ve araştırma yapıyordu. Şu an nasıl ve hastalığı belirlendimi merak ettim. Ayrıca bu konuda bilgisi olanlarada sormak istiyorum, kan ve kültürde çıkmadığına göre endişelenmekte haksızmıyım.
Teşekkürler
Bende hem herpes hemde hpv vardı bununla alakla cantanda bellı bır sure ucuk kremı tasıcaksın
Cıkma sebebı basta c vıtamını eksıklıgı
Daha sonra korkudur
Hpv karsıda rahım kanserı asısı olamnı oneırırım eger bınsorun olursa yazımı begen fark edebılırım
Drencın dusuk olmadıgı surece cıkmaz korkma
Mantar ıcın Bır bardak ılık suya bır yemek kasıgı sırke koy onu ıc
Mantarında. Dusmanı gunluk tuketıcegın ada cayı ve yesıl caydır ıkı bardagı gecmememk sartıyla tuketebılrıısn
Bu donemde de agda yaptırma bı sure
bende genital herpes hastasıyım kızlar.henüz bekarım.evlilikten korkuyorum çünkü eşime bu hastalığın bulaşacağını bliyorum.hayatımın geri kalanını mutlu ve huzurlu geçiremeyeceğimi düşünüyorum. evlilikte cinsel ilişkiyi ne derece etkiliyo bu bilen varmı. ben yılda kaç atak geçiririm evlendikten sonra.cinsel hayatım biter mi( ağlamak istiyorum
arkadaşlar merhaba moralim berbat durumda lütfen bana yardımcı olun ben genital herpes hastasıyım ve hastalığım ilerlemiş durumda vajen ağzındada nokta nokta uçuk çıktı ve birtürlü geçmiyo kafayı yicem ayrıca hepsi birleşincede büyük ülserler yaptı.arkadaşlar genital herpesi olupta iyileşen varmı?lütfen bana yardımcı olunn inanın bu hastalık yüzünden yaşama sevincim gitti henüz 19 yaşındayım ve bu hastalık ile tanılştımm ancak yaşayan bilir bu pisliği.sadece genital bölgede dudaklarda çıksa ona rağzıyım ama vajen girişinde çıkıyor ve birleşerek kolay kolay iyileşmiyor 4 ayy oldu benim bu durumu yaşayan varmu allah için yardımcı olunn
arkadaşlar merhaba moralim berbat durumda lütfen bana yardımcı olun ben genital herpes hastasıyım ve hastalığım ilerlemiş durumda vajen ağzındada nokta nokta uçuk çıktı ve birtürlü geçmiyo kafayı yicem ayrıca hepsi birleşincede büyük ülserler yaptı.arkadaşlar genital herpesi olupta iyileşen varmı?lütfen bana yardımcı olunn inanın bu hastalık yüzünden yaşama sevincim gitti henüz 19 yaşındayım ve bu hastalık ile tanılştımm ancak yaşayan bilir bu pisliği.sadece genital bölgede dudaklarda çıksa ona rağzıyım ama vajen girişinde çıkıyor ve birleşerek kolay kolay iyileşmiyor 4 ayy oldu benim bu durumu yaşayan varmu allah için yardımcı olunn
Gecmis olsun konu tarihi cok eski ama bende aynı rahatsızlıgı yasıyorum bi ilerleme varmı acabaarkadaşlar merhaba moralim berbat durumda lütfen bana yardımcı olun ben genital herpes hastasıyım ve hastalığım ilerlemiş durumda vajen ağzındada nokta nokta uçuk çıktı ve birtürlü geçmiyo kafayı yicem ayrıca hepsi birleşincede büyük ülserler yaptı.arkadaşlar genital herpesi olupta iyileşen varmı?lütfen bana yardımcı olunn inanın bu hastalık yüzünden yaşama sevincim gitti henüz 19 yaşındayım ve bu hastalık ile tanılştımm ancak yaşayan bilir bu pisliği.sadece genital bölgede dudaklarda çıksa ona rağzıyım ama vajen girişinde çıkıyor ve birleşerek kolay kolay iyileşmiyor 4 ayy oldu benim bu durumu yaşayan varmu allah için yardımcı olunn