Genital herpes yardım

VIROSIL %5 10 GR KREM, Yerli, Beşeri bir ilaçdır.Reçete ıle Verilir.

ENDıKASYONLARI ( ılacın Kullanıldığı Durumlar, Hastalıklar ) :
- Genital herpes enfeksiyonlarının tedavisi ve tekrarlayan atakların önlenmesi. - Diğer deri ve mukoza herpes simpleks enfeksiyonlarının tedavisi ve tekrarının önlenmesi.

DOZU VE KULLANIM ŞEKLı
ılk genital herpes enfeksiyonlarının tedavisi için tavsiye edilen erişkin dozajı (uyku saatleri dışında) 4 saatte sürülmelidir

ılaç Fiyatı 3.05 YTL

PıYASADA MEVCUT DıĞER TAKDıM ŞEKıLLERı

ılaç Fiyatı 3.05 YTL

kızlar bana dr verdi ılacı fıyatından emın dılm ama ezecıya sorun bu ılacıııı cok ıyı gelıooooooo bılgınızzz olsn bn 3 4saatte bır uyguladım cok ıyı yaaa dyer o aptal ılaclardan daha ıyıı

bıtanem hsv hpv genell olarak cınsel yolla bulasıyor dogru erkekte tasıyıcı oldu ıcın bızım gbı onlarda da oyle cıkcak dıye bırsey yokkk ıleseene kadar ılıskı yasama

EGER HSV CIKIOSA SENDE DEWAMLI SEBEBI VITAMIN EKSIKLI DUZUNLI TAZE SIKILMIS PORTAKL SUYU ICCC COK ONEMLI BU BIDE ANA SAGLIK SAGLIK OCANA GIT VITAMIN YAZDIR VEYA ALL GUNLUK KULLAN BOLECE KURTULABILRIISN HSV ENGELEYEBILCEK TEK SEYYYY VITAMIN ARKADSLARRR BASKA BI CARESI YOKKKKKKK

ONUN HARICINDE HIC BI TEDAWISI KREM HARIC YOK 1 YILDIR ARASTIRIYORM BENNN EN SONDA VIROSIL ILAC 8 GUNDE HER 4 SAATEE BI SURE SURE ILSETIM SIMDI VITAMIN VE GUNLUK BALIK YAG ICIORM SEBZE MEYVE COK YIORUM 1 YILDIR CIKMIOOOOOO BIDE HPV ASISI OLDUM NE OLUR OLMAZ DIEEE:hulya:

ben herpes hastası değilim ama,
bu kadar korkunç bir hastalık değil kızlar, kendinizi fazla üzmeyin.
uçuk çıktıkça tedavi olursanız, bulaştırıcılığınz azalır.
birlikte olacağınız kişiye de durumu anlatırsınız, kişi seviyorsa katlanır, öldürücü bir virüs değil zaten.

bende genital herpes hastasıyım kızlar.henüz bekarım.evlilikten korkuyorum çünkü eşime bu hastalığın bulaşacağını bliyorum.hayatımın geri kalanını mutlu ve huzurlu geçiremeyeceğimi düşünüyorum. evlilikte cinsel ilişkiyi ne derece etkiliyo bu bilen varmı. ben yılda kaç atak geçiririm evlendikten sonra.cinsel hayatım biter mi ( ağlamak istiyorum

merhaba hanımlar. ben 10 aydır bu hastalıkla uğraşıyorum ve sürekli yeni ataklar geçiriyorum.3 aydır antiviral bir ilaç kullanıyorum ve ataklar gerilemek bir yana daha sık ve çok sayıda oluyor. bana yardımcı olabilrmisiniz lütfennnnn mafoldumben

Hastalığın başlayacağını hissettiğiniz anda "paba" diye bir vitamin var 500 mg onu için. Dua edeceksiniz. Hemen etkiliyor. Ataklar senede 2-3 e düştü. Ve etrafa yayılmıyor 2-3 günde geçiyor.

Ben lazer epilasyon sonrası döküntüler yaşadım.Bir doktor bakıp herpes dedi.20gün sonra test yaptırdım tip1 igm pozitif diğerleri negatif çıktı.Doktor tip 1 ağız uçuğudur genitalde yapmaz dedi ama birkaç fotoğrafta gördüğüm kadarıyla ve belirtileriyle benziyor.Ama son gittiğim doktr ısrarla değildir dyor.Bende sivilce gibi başladı ucu sulu kabarcıklı br durum görmedim.Lazer sonrası böyle birşey yaşayan var mı?

Bende hem herpes hemde hpv vardı bununla alakla cantanda bellı bır sure ucuk kremı tasıcaksın

Cıkma sebebı basta c vıtamını eksıklıgı
Daha sonra korkudur

Hpv karsıda rahım kanserı asısı olamnı oneırırım eger bınsorun olursa yazımı begen fark edebılırım

Drencın dusuk olmadıgı surece cıkmaz korkma
Mantar ıcın Bır bardak ılık suya bır yemek kasıgı sırke koy onu ıc
Mantarında. Dusmanı gunluk tuketıcegın ada cayı ve yesıl caydır ıkı bardagı gecmememk sartıyla tuketebılrıısn

Bu donemde de agda yaptırma bı sure

Son düzenleme:
merhabalar. yeni uye oldugumdan dolayi kimseye mesaj atip soramiyorum. yurtdisinda genital herpes olanlarin birbirine danistigi tonlarca site, forum var. ben bir turlu rastlamadim turk bir internet sitesine.

daha yeni ogrenmis oldum herpesli oldugumu, asiri kotu bir haldeyim. evlenemem mi cocuk sahibi olamam mi kaygilari icindeyim en cok. Bildiginiz turk destek grubu var mi?

Kızlar HPV genital herpes olduğumdan şüphe ediyorum. Teşhisi zor olduğunu duydum ve cok korkuyorum hayatım altüst oldu psikolojim bozuldu. Çok aciyor kadın doğuma gittim tahlil bile yapmadi baksada bişey göremedi çünkü oluşan kızarıklıklar şu küçük sivilce gibi şeyler gittiğimde yoktu. Eşinde yoksa korkma cinsel hastalık ne de olsa dedi bir de aşağılar eşimi beni suçlar gibi. Cocuguma falan geçer mi çok korkuyorum uyku haram oldu lütfen cvp yazın çok kötüyüm

Arkadaşlar belirtmek isterim bu yorumu tüm Herpes forumlarına göndericem.
Üstteki yorumlara bakarsanız 1,5 aydır Valtrex ile bile iyileşmeyen sürekli evrimleşen bir herpes atağı geçirdim. İnternet üzerinde yabancı türkçe bütün forumları okudum. Herpes çıkmaması için bünye görecelidir. Tüm önlemleri alırsın ama yine de çıkar ona bişey diyemem ama çıktıktan sonraki iyileşme süreci için yazacağım. 45 günlük bu süre zarfında denemediğim yöntem kalmadı. Çok masraflı olsada hepsini uygulayıp hangisinin daha çabuk iyileştirme gücü olduğunu öğrenme şansı buldum.
Kudret narı yağı- Etki Etmedi
Lokman hekim ürünü Elma Sirkesi- Etki etmedi
Gümüş suyu 40 ppm- Etki etmedi
Uçuk Kremi- Etki etmedi
Sarımsak- Etki etmedi
Nişastalı Dermatove Krem- Etki etmedi (Doktor kontrolünde uyguladım genital bölge kremi değildir)
Çay ağacı yağı- Kısmen etki etti ama geçirmedi
Antiseptik- Kısmen etki etti ama geçirmedi
ALOE VERA- %100 Etki etti

Arkadaşlar Aloe Vera bitkisi hepinizin evinde mutlaka olmalı. Ben günde bir defa uçuk kremi bir kaç defa Aloe Vera uyguladım. Harika sonuç aldım.Bulamam derseniz Açın aliexpressi yazın türkçe Aloe vera tohumu diye 1 tl-2tl fiyatla evinize gelsin. Kendiniz saksıya ekin. 45 gündür vajinanın içinde geçmeyen uçuğumu Aloe Vera geçirdi.Bitkiden bir parça koparın, ikiye bölün. İçindeki jeli temas ettirerek uçuklu bölgeyi ovalayın.İlk günde sonuç alacaksınız. Ben denemedim ama çıkmadan sürseniz bile etkisi mevcutmuş. Resmen mucize bitki olarak adlandırıyorum. Uçuksuz süreçte de sürdüğünzde vajina onarımı sağlar. Kimyasal olmadan tamamen bitkisel çözüm. Bitkiye karşı alerjiniz Olup olmadığını test etmek için; Bileğinizin iç kısmına jeli sürüp bir süre bekleyin. Reaksiyon göstermiyorsa alerjiniz yok ve uçuklardan kurtulabilirsiniz demektir. Sevgiler

Gecmis olsun simdi nasılsınız durumunuzda bir ilerleme oldumu acaba ben de aynı rahatsızlıgı yasıyorum

Gecmis olsun konu tarihi cok eski ama bende aynı rahatsızlıgı yasıyorum bi ilerleme varmı acaba

Kan değerlerinizi yüksek tutun. Herşey kanda. Bağışıklık b12 b6 b9 demir çinko hepsi kanda. Hepsine dikkat edin. Çnkü baışıklığı baskılıyor bu hastalık. Çıkmaması için uğraşın çıktıktan snra geçmesi için uğraşmak mantıksız. İmmuneks plus için. Ztn kimyasal değil. Senede 3 defa kullanın. 3 -4 ay arayla 1 kutu bitirin. Faydasını görürsnz . Valtrex e bulaşmayın. Vücut çabuk alışıyor. Bi işe yaramıyor. Geçmmiş olsn.

Arkadaşlar hepimize çok geçmiş olsun bende yeni bulaştım bu hasatalığa dün öğrendim asviral 200mg tablet verdi ,asviral uçuk kremi verdi,birde suda eriyen 1 kullanımlık sandoz verdi ,ağrı kesici verdi.Dünden kullanmaya başladım ve akşam acıdan yanmadan duramadım.uçuklar patlamış yaraya dönüşüyor ve bide dün üstüne adet oldum çok kötü bir zaman geldi.sürekli temiz tutmaya çalışıyorum.ve sizin yazdıkalrınızı hepinizin tavsiyesiini not aldım bu yaralar ne zaman geçer bilmiyorum.ama hemen geçsin istiyorum.birde kremi çıplak elle sürdüğümüzde elimizi yıkadıktan sonra da vucudumuzun her hangi bir yerine bulaşırmı çok korkuyorum bulaşır diye.2 gündür acayip stres yaptım sinirlerim gergin sakin olmam lazım ama olamıorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…