- 27 Mayıs 2021
- 57
- 67
- 36
- Konu Sahibi pitircigimm
Doğumdan sonra oluşan durumdan dolayı genital estetik yapmayı düşünüyorum. Bilgi sahibi olan var mı süreç nasıl işliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya yorumları okudukça korkmaya başladım düşünceler içinde boğuluyorum resmenEğer rahatsızlık duyuyorsan hiç bekleme.. Bir hafta dikkat ederseniz çabuk toparlarsınız.. korkacak bir şey yok doğum yapan bir bayan bunu her şeklide atlatır.. benim 13. günüm şimdiden kendimi çok iyi hissediyorum batma hissi oluyor ara ara. Ama geçecek biliyorum.
İlk gün ben çok stresli girdim korktum acısından ama belden uyuşturdular ve hiiiççççç birşey hissetmedim. Ağrı acı hiç bişey yoktu ama şaşırdım yani çünkü hiç okuduklarım gibi değildim. Ama gece makata doğru bir baskı hissi oluyor ( çünkü içerisi ödem olduğu için ) sabaha kadar buz koydum. Ertesi gün daha rahattım ama ara ara buz koydum, Batikonlu suya ve merheme devam ediyorum hala.. keşke hiç bu kadar beklemeseydim diyorum. Çünkü ben kendimi kötü hissediyordum ve eşime bile yaklaşmıyordum. Şimdi kendimi gayet güvenli hissediyorum..Ya yorumları okudukça korkmaya başladım düşünceler içinde boğuluyorum resmen
İlk gün ben çok stresli girdim korktum acısından ama belden uyuşturdular ve hiiiççççç birşey hissetmedim. Ağrı acı hiç bişey yoktu ama şaşırdım yani çünkü hiç okuduklarım gibi değildim. Ama gece makata doğru bir baskı hissi oluyor ( çünkü içerisi ödem olduğu için ) sabaha kadar buz koydum. Ertesi gün daha rahattım ama ara ara buz koydum, Batikonlu suya ve merheme devam ediyorum hala.. keşke hiç bu kadar beklemeseydim diyorum. Çünkü ben kendimi kötü hissediyordum ve eşime bile yaklaşmıyordum. Şimdi kendimi gayet güvenli hissediyorum
Benim bilgim var ameliyat için Esra çabuk cömert i düşünüyorum.Siz ameliyat oldunuz mu? Doğularınız varsa cevaplarımDoğumdan sonra oluşan durumdan dolayı genital estetik yapmayı düşünüyorum. Bilgi sahibi olan var mı süreç nasıl işliyor