Genital estetik yapan var mı

pitircigimm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2021
57
67
36
Doğumdan sonra oluşan durumdan dolayı genital estetik yapmayı düşünüyorum. Bilgi sahibi olan var mı süreç nasıl işliyor

İhtiyacın olduğunu düşünüyorsan hiç zaman kaybetme. Ağrı iyileşme durumu kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Tam olarak ne yaptırmak istiyorsun vajinoplasti mi?

Eğer rahatsızlık duyuyorsan hiç bekleme.. Bir hafta dikkat ederseniz çabuk toparlarsınız.. korkacak bir şey yok doğum yapan bir bayan bunu her şeklide atlatır.. benim 13. günüm şimdiden kendimi çok iyi hissediyorum batma hissi oluyor ara ara. Ama geçecek biliyorum.

Eğer rahatsızlık duyuyorsan hiç bekleme.. Bir hafta dikkat ederseniz çabuk toparlarsınız.. korkacak bir şey yok doğum yapan bir bayan bunu her şeklide atlatır.. benim 13. günüm şimdiden kendimi çok iyi hissediyorum batma hissi oluyor ara ara. Ama geçecek biliyorum.
Ya yorumları okudukça korkmaya başladım düşünceler içinde boğuluyorum resmen

Ya yorumları okudukça korkmaya başladım düşünceler içinde boğuluyorum resmen
İlk gün ben çok stresli girdim korktum acısından ama belden uyuşturdular ve hiiiççççç birşey hissetmedim. Ağrı acı hiç bişey yoktu ama şaşırdım yani çünkü hiç okuduklarım gibi değildim. Ama gece makata doğru bir baskı hissi oluyor ( çünkü içerisi ödem olduğu için ) sabaha kadar buz koydum. Ertesi gün daha rahattım ama ara ara buz koydum, Batikonlu suya ve merheme devam ediyorum hala.. keşke hiç bu kadar beklemeseydim diyorum. Çünkü ben kendimi kötü hissediyordum ve eşime bile yaklaşmıyordum. Şimdi kendimi gayet güvenli hissediyorum..

İlk gün ben çok stresli girdim korktum acısından ama belden uyuşturdular ve hiiiççççç birşey hissetmedim. Ağrı acı hiç bişey yoktu ama şaşırdım yani çünkü hiç okuduklarım gibi değildim. Ama gece makata doğru bir baskı hissi oluyor ( çünkü içerisi ödem olduğu için ) sabaha kadar buz koydum. Ertesi gün daha rahattım ama ara ara buz koydum, Batikonlu suya ve merheme devam ediyorum hala.. keşke hiç bu kadar beklemeseydim diyorum. Çünkü ben kendimi kötü hissediyordum ve eşime bile yaklaşmıyordum. Şimdi kendimi gayet güvenli hissediyorum

Ben genital estetik olarak hem vajinopasti (vajina daraltma) hem de labioplasti (dudak ) ameliyatı geçirmiş biri olarak şuan 4. ayımdayım gayet memnunum. Doktorlara karşı çocukluğumdan gelen bir güvensizlik vardı fakat benim genetik etkenler sebebiyle olduğunu düşündüğüm, görünüşünden aşırı rahatsızdım. Ben bu durumdan yıllarca kendimi kötü hissettim. Doktor korkusu sebebiyle 2 sene araştırdım, bunu bu kadar araştırmamın sebebi hem takıntılı olmam, hem de doktor arkadaşlarımdan çoğu ünlü doktorun ameliyatlara kendilerinin girmediğini duymuştum. Ayrıca mesleğimden ötürü gizli kalması, hiçbir yerde paylaşılmaması benim için önemliydi. Neredeyse bütün doktorlar ile görüştüm, en son Ankara'da Ameliyat alanında aşırı titiz bir doktor buldum, Doç.Dr.Başak Güler Hoca. Başka yerde ameliyat olmadığım için kıyaslama yapamayacağım ama bana tek güven veren insan Başak Hoca oldu. Zira kendinden bu denli emin olan başka bir doktora denk gelmedim, bana ameliyat öncesi ve sonrası süreç olarak ne zaman ne yaşanacağını anlattı.. anlattığı süreçten farklı bir durum olmadı. Sonuç ise.. hayatım değiştirdi. Ben sadece görüntü ve hissiyat değişeceğini düşünmüştüm ama gebelik sebebiyle idrar kesesi sarkması söz konusuymuş ona da müdahale edildi, bir ameliyatın kendimi bu kadar iyi hissettireceğini düşünmemiştim. Ameliyattan 2-3 ay sonra, önceki hayatımı düşündüm ve keşke dedim genç yaşta bunu yaptırabilme şansım olsaymış, onca yıl özgüvenim boşuna yıpranmış, eşimle tanıştığımda sevgili aşamasında görüntüsünün sorun olacağını düşünüp hep kafama dert ettim. Güven konusuna gelince, dilerseniz deneyebilirsiniz, siz istemediğiniz sürece Başak Hoca hasta ismi ve yapılan ameliyatı söylemiyor. Ayrıca belki işinize yarar normalde ekonomik açıdan sıkıntısı olmayan biriyim şükür fakat o dönem anlaşma aşamasında anlık parasal bir sorun oluştu, Başak Hoca bunu zerre dert etmedi ve benim problemimi kendi problemi olarak gördü. Bence bir konuşun, hiç değilse iyi bir yerden fikir alırsınız..

X