kızlar selam. Ben daha önce sonucu kötü olan 2 ameliyat geçirdim. Biri ankarada fiyatı uygun yapan erkek bir doktordu iç dudakların şekli korkunç olmuştu fare yemiş görüntüsü girintili çıkıntılı. Ve başka hiçbir yere müdahale etmemişti sonuç olarak klitorisim dışarıda büyük, iç dudak görüntüsü çok kötüydü. 2. Ameliyatımı ise istanbulda burada da çok sık adı geçen bayan bir doktora oldum. Önce fotoğrafları gösterdi içime sinmemişti ama güzel olacağından vs bahsetti. Dış dudaklara yağ enjekte etti klitorisin üzerindeki fazlalığı aldı yanlardan gerdirdi vs ama çok kötü beyaza yakın tonlarda iz kaldı ve klitorisim hala dışarıdaydı. İkisi de kötü sonuçlanan ameliyatlardı.
Yakın zamanda kombine estetik oldum göğüs + genital. Memnun kaldığım için doktorumu paylaşmak istiyorum kesinlikle gidip görüşün derim. Kocaeli- izmitte nurgül altuntaş. İlk 2 ameliyatımda olan yürüme sıkıntısını bunda kesinlikle yaşamadım. Ameliyat olmamış gibiydim çok rahat atlattım şuan klitorisim içeride ve inceldi, iç dudakların şeklini düzeltip gerdirdi ve tekrar dış dudaklara yağ ejekte etti. Artık bacaklarım kapalı ayakta dururken dışarıda herhangi bir fazlalığım yok çok memnunum. Önceki doktorun yaptığı o izlerin olduğu yerleride çıkarttı. Şuan izlerimde kalmadı çok şükür. Sorularınız olursa memnuniyetle yanıtlayabilirim.
Yakın zamanda kombine estetik oldum göğüs + genital. Memnun kaldığım için doktorumu paylaşmak istiyorum kesinlikle gidip görüşün derim. Kocaeli- izmitte nurgül altuntaş. İlk 2 ameliyatımda olan yürüme sıkıntısını bunda kesinlikle yaşamadım. Ameliyat olmamış gibiydim çok rahat atlattım şuan klitorisim içeride ve inceldi, iç dudakların şeklini düzeltip gerdirdi ve tekrar dış dudaklara yağ ejekte etti. Artık bacaklarım kapalı ayakta dururken dışarıda herhangi bir fazlalığım yok çok memnunum. Önceki doktorun yaptığı o izlerin olduğu yerleride çıkarttı. Şuan izlerimde kalmadı çok şükür. Sorularınız olursa memnuniyetle yanıtlayabilirim.