Genital Epilasyon Ankara

akurt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
12
3
44
Arkadaşlar genital bölge Epilasyon yaptırıp bu dertten kurtulmak istiyorum fakat üreme sağlığıyla alakalı bir problem yaşar mıyım diye korkularım var bu konuda yaptırmış olanlar varsa iyi/kötü tecrübelerinizi alabilir miyim?.

merhabalar bende genital bölge lazer epilasyon yaptırdım ve aynı şekilde çok tedirgin başladım br sıkıntı yaşamadım mutlaka dr kontrolünde b yere gitmeni tavsiye ederim ben dr GÖZDE ERTEN KILIÇ muayenehanesinde yaptırıyorum istersen internetten bir araştır bu konuda çok iyi bir yer.

selam kızlar bende gözde erten hocamızın kliniğinde yaptırdım nd yağ ve alexandirate cihazlarını bir arada kullanıyolar ve seans aralıkları 3 ayda bir 3 ay çok rahat edersin dilersen sana özelden numaralarını verebilirim aklındaki tüm soruların cevabını rahatça alabileceğin bir hekim

ya ben evde epilasyon yapıyorum ancak genital bölgem tamamen bitmedi.utangacım birazda ama bu doktorun çok methini duydum.fiyatları nasıl sadece genital bölge için gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…