Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben koltuk altıma Bi dönem Bepanthene nin kremini kullandım biraz uzun süre kullanmak gerekiyor ama bence gayet faydalı ve yan etkiside yok
benim cildim kuru normak nemlendiricileri kabul etmiyor
yüzümede bepanten kullanıyorum çok memnunum
tavsiye ederim yani :)
Mrb canım msj bya eski ama hala oryalle beyazlatma yaptırıyormusun? Özel msj hakkım yokmuş yazamadım ama nasıl bir uyugulmayadı maskenin içeriği tam olarak nedir biliyomusun?canım merhabala bendede aynı sorun var daha önce konuda açmıştım kuaförüm o bölgem için oryalli maske hazırlayı psürüyor her ağdaya gidişimde anında sonuç veriyor iyi günler
bu koltukaltı ve genitaldeki koyuluk için cildiyeye giden varmı ? ben şuan hamileyim koyu olan yerler daha bikoyu oldu ne yapabilirim ki insanın morali bozuluyor ya bide doğum var off off
Finale Whitening Koltukaltı ve Bikini Bölgesi Beyazlatıcı Krem
Koltukaltı ve Bikini Bölgesi Beyazlatıcı Krem
diye bsy okudum oriflame ın. %100 dogal bı urunmus genıtal bolgeyı beyazlatan tek urun oldugu soyleneyo.deneyen var mı?
Sonuc nedir ?kızlar bende bu star white beyazlatıcı krem sipariişi verdim umarım menun kalırım. koltuk altımda kararma oldu benimde bu hazır ağdalardan dolayı sonucu buraya yazarım .çok heyecanlıyım :)
Senin cozumun neymisss:))ben çözümü buldum kalıcılık etkisi için iki ay bekliycem sadece darısı sizlerin başına
Ciddi misinFinale Whitening Koltukaltı ve Bikini Bölgesi Beyazlatıcı Krem
diye bsy okudum oriflame ın. %100 dogal bı urunmus genıtal bolgeyı beyazlatan tek urun oldugu soyleneyo.deneyen var mı?
Cvp verirmisinFinale Whitening Koltukaltı ve Bikini Bölgesi Beyazlatıcı Krem