- 31 Ağustos 2021
- 1.085
- 2.381
- 63
- Konu Sahibi Probisinkokusu
Merhabalar km üyeleri. Ben genital bölgedeki batıklar için peeling yapmayı düşünüyorum. Bildiğiniz yada daha önce deneyimleyip memnun kaldığınız doğal peeling karışımları var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peeling hiç yapmadım ama kese yaparım haftada bir biraz da olsa işe yarıyor.Merhabalar km üyeleri. Ben genital bölgedeki batıklar için peeling yapmayı düşünüyorum. Bildiğiniz yada daha önce deneyimleyip memnun kaldığınız doğal peeling karışımları var mı?
Ben ipek kese kullanıyorum, hani şu annelerimizin zamanında olanlardan, çok işe yaradı.Merhabalar km üyeleri. Ben genital bölgedeki batıklar için peeling yapmayı düşünüyorum. Bildiğiniz yada daha önce deneyimleyip memnun kaldığınız doğal peeling karışımları var mı?
Bende normalde kese kullanıyorum bu sorun sadece genital de var bacaklarımda falan yok. o bölgeye sürmemiştim lifi ama bahsettiğiniz şey şif değil kese dimi başka birşey oluyorBen ipek kese kullanıyorum, hani şu annelerimizin zamanında olanlardan, çok işe yaradı.
O bölgeye hiç kese yapmamıştım.Peeling hiç yapmadım ama kese yaparım haftada bir biraz da olsa işe yarıyor.
Dairesel şekilde yap birşey olmaz hatta batık filan olursa çıkıyorO bölgeye hiç kese yapmamıştım.
Kaban lifini duydunuz mu peki kızlar onu da batık için öneriyorlar. Sabahtır o kadar şey okudum kiŞif değil sanırım ipek kese diye satılıyor pütürlü bir kumaş Özdilekteyim.com - Özdilek Ürünlerinin Tek Resmi Satış Sitesi
Bu yani gratislerde de varmış ben pazardan aldım
Ben aldım onu da yüzüme kullanmak istedim. İpek kese kadar beğenmedimKaban lifini duydunuz mu peki kızlar onu da batık için öneriyorlar. Sabahtır o kadar şey okudum ki
Yaaaa gerçekten mi? Neden acababende hiç peeling kullanmadım ama zararlı oldugunu söylüyorlar