Bende gecenlerde yapdrdm ve bıkac gun sora kaşınmaya başladı halada kaşınıyo neyapdysam gecmedı bide aşırı kuruluk ölüyorum.. öncelerı mantar sandm benım mantarm bellı aralıklarla cıkıyo ve ıkı gunde kayboluyo bu ole dııl yırmı gundur cekıyorum kasıntyla beraber agrı olusmaya basladı bugun kısmet olursa kadın doguma gıdıcem bakalım ne dıcek..
ankara da gıttıgınız adres var mı hıjyenık ve uygun fıyatlı bıyer arıyorum
kızlar kusura bakmayın damdan düşer gibi oldu.ben bugün genital bölgeme lazer yaptırdım.ama çok korkmaya başladım.forumda yazılanları okuyorum.kısırlık yapar,kızlık zarı bozulur,kanser yapar gibi bür sürü şey içim karardı yaa( gerçekten öyle mi
kızlar kusura bakmayın damdan düşer gibi oldu.ben bugün genital bölgeme lazer yaptırdım.ama çok korkmaya başladım.forumda yazılanları okuyorum.kısırlık yapar,kızlık zarı bozulur,kanser yapar gibi bür sürü şey içim karardı yaa( gerçekten öyle mi
kızlık zarı lazerle bozulurmu hiç yapmayın..
bende alexandrte ile epilasyon yaptırıorm hiç kuruluk yada kaşıntı gibi problemim olmadı ama alttaki iç ksıımlarda tüy kalmıştı bikere oralarada tutun atlamışsınız demiştim ve ilerde kuruluk problemi yapabilir tutmayı önermioruz demişti ben olsun tutun kurusun ben tek tüy bile istemiorm dynce tuttular.ama ben bunu cilt kuruluğu olarak algılamamıştım menapoz dönemi gibi sıkıntı çekersin ilerde demişti sanki ben mi yanlış anladım ki
cinsel beraberlik sırasındaki kuruluk olmasın yavkuru olursa beraberlik zor oluyor
ama alakası olcağını sanmıyorum, bence cilt kuruluğudur o
genital bölge hassas olduğundan çok can yakar bu yüzden 3.seansımı tamamladığım ütüleme epilasyon teknolojisi diod lazer tavsiye ediyorum size hiç can yakmıyor yıllardır genital bölge sıkıntısı olup da çok can yaktığı için yaptıramayanlara müjde :) google dan araştırın ütüleme epilasyon lazeri.
Ben bır seansa gıttım daha aleksandrate ıle. Çok acımıyor, sadece kılın yogun oldugu yerler bıraz acıyor. Şımdılık memnunum, özellıkle benden ısteyenlere de gıttıgım yerı soyluyorum özelden, yardımcı olmak adına, yok soyleyemem dıyemem kı. En mantıklısı gıtsın arastırsın bır kac yer ınternetten, sonra da yüzyüze gorussun, hangı yer kafasına yatarsa artık, gerisi kendı sorumlulugunda. Doğru olan da bu.
canım özelden mesaj atabilir misin bana? ben bi bulamadım ya merkez hoşuma gitmiyor ya da çok pahalı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?