Lazer Epilasyon Buz lazere gidenler yardım edermisniz

Aradım şimdi merkezi diode buz lazer.iş
Umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız. Ben de robot x diye bir cihaza gitmiştim baya övmüşlerdi seanslar olurken her şey güzeldi, ilk seansta bile baya dökülmeler olmuştu. Sonra pandemi olunca mecbur ara verdim ve hepsi olduğu gibi geri çıktı. 3 seans 3 kontrol gitmiştim ki makine 4 seansta bitirir yazıyordu sitesinde ama hiç etkili olmadı üstelik cihazın ıpl olduğunu öğrendim ve bıraktım artık. Orijinal buz lazere gitmeyi düşünüyorum ama yaşadığım yerde yok, şimdilik bekliyorum.

Umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız. Ben de robot x diye bir cihaza gitmiştim baya övmüşlerdi seanslar olurken her şey güzeldi, ilk seansta bile baya dökülmeler olmuştu. Sonra pandemi olunca mecbur ara verdim ve hepsi olduğu gibi geri çıktı. 3 seans 3 kontrol gitmiştim ki makine 4 seansta bitirir yazıyordu sitesinde ama hiç etkili olmadı üstelik cihazın ıpl olduğunu öğrendim ve bıraktım artık. Orijinal buz lazere gitmeyi düşünüyorum ama yaşadığım yerde yok, şimdilik bekliyorum.
Bu yüzden seanslar sırasında illa dökülme oluyor önemli olan sonradan çıkmaması.
Lumea var bende hamile kalınca bıraktım ama şimdi farkediyorum bacağımın yoğun yaptığım yerlerinde tüy çıkmıyor. Ama böyle alaca bulaca hani, çoğu yerde hiç fayda etmemiş. Özellikle bikini bölgesi onca yoğun ışık atımıma rağmen hiç tutmamış. Param boşa gitti gibi hissediyorum. Oysaki güzellik salonunda yaptıran arkadaşlar çok memnun.

Yaa inş benimkiler öyle olmaz

X