mrb ben genital bölge ve kolaltı için gidiyorum.2. seansm bitti.ama hiç öyle kuruluk veya kaşıntı ile karşılaşmadım benimki de alexandrite.ama bu cihazın eski modellerinde jel sürüp çalışıyorlarmış yni modelleri öyle deil ben çok memnunum iyiki yaptırmışım diorm 1 ay oldu son seansımdan beri daha yeni çıkmaya başladı
genital bölgeye yapılan lazer sonrası hissizlik oluşuyormuş mutsuz bie cinsel hayattan bahsediliyor o bölgeye lazer yaptıran evli bayanların özellikle yorumlarını merak ediyorum korkudan yaptıramadım
kızlar nasıl oluyo genital lazer...bii kere kıllı mı gidilio...ikincisi de külot üsteyken mi oluyo nasıl????
ecom sigara kullanıyor musun ondan belki etki etmemiş olabilir
mrb arkadaşlar ben gecen gün ilk defa genitel bölgeme yaptırdım gitmeden 2 gün önce jiletle kestim lazerden sonra çamaşırıma kıllar takılmaya başladı ve canımı yakıyordu.. bende dün kestim tekrar nokta nokta hep kıllar belli oluyo sizinde oluyo mu?
genital bölgeme lazer yaptırmak istiyorum ama sadece üst kısma mı lazer uyguluyorlar?? :26:
genital bölgeme lazer yaptırmak istiyorum ama sadece üst kısma mı lazer uyguluyorlar?? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?