genital bölgeye lazer yaptirmak isteyenler ???

bayankapriss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
255
53
arkadaslar kirk kere dusunup utana sikila gittim ve genital bolgeye lazer yaptrdm dun ilk seans icin oldukca iyidi aknetrent te kullaniyorm bu arada benim gibi aklinda cok soru isareti olanlar varsa yanitlayabilirim.

arkadaslar kirk kere dusunup utana sikila gittim ve genital bolgeye lazer yaptrdm dun ilk seans icin oldukca iyidi aknetrent te kullaniyorm bu arada benim gibi aklinda cok soru isareti olanlar varsa yanitlayabilirim.
Bende cok memnunumm misss gibiii

Merhaba bende genital bölgeye başladım 20 gün sonra kontrole gel dediler bi cm kadar cıktı tüylerm bi bakiyim derken böyle hemen kopup elime geldiler baya kopardıme şimdi kontrole gdcm iki günüm kaldı 20 gün doldu o çekip elime gelenler nolck kökleri gözükmick ck aklıma takıldı kızlarrr

keske yapmasaydin oyle cunku kil koklerinin harekete gecmesine neden olur beni cok uyardi lazer yapan bayan sakin elinle cekme diye olan olmus artik ama zarari olmaz gorunmesine

alexandrite makine kullanildi
merhabalar arkadaşlar yardımcı olursanız cok sevinirim ben alexandr cihazla genital bölgeye 2 seans gittim bir de kontrol 3. Seansıma gidicm yalnız 1.seansdan sonra bi bölgede hafif bi kırmızılık oluştuğu için oraya her gün bol bol bepanten sürdüm ve şimdi dikkat ettim her yer prüzsüz tüy bile yok ama o kızarklgn olduğu yerdetüylenme olmuş yani ince tüyler kızarıklık gcti ama resmen tam o sürdüğüm yerde oluşmuş ve kızın lafı aklıma geldi bana alexandr cihaz ince tüyleri coğaltr dedi e şimdi bn napıcam oraya sürülünce coğalcak bilen lütfn yazsn bişe 650 tl verdm bi de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…