Lazer Epilasyon genital bölgeye lazer yaptıranlar ?

arkadaşlar benim genital bölgemde kararma vardı 3 seans gittim sezin hanıma hiç acıtmadan yapıyo birde hayran kaldım kıza batıklarımdan kurtardı beni ve süper azaldı.size numarasınıda verıyım 05388454644

Ben de ömür boyu genital bölgeyi ağdacıya açmamak için lazer yaptırmıştım. 5 yıl oldu ben lazer yaptıralı. YAptığım en iyi işlerden birisi. Hiç pişman olmadım

selam canım bahsettğn sezin hanım hangi şehirde ? ben hataydayım ondan soruyorum :)

Merhanba :) hepinizin yazdıklarını birer birer okudum bende lazer tedavisine başladım öncelikle aydınlattığınız için teşekkür ederim İNCİR hanım tabi özellikle size :) teyzenizin doktor olması ve bu bilgiyi bir doktordan öğrenmem beni ayrıca rahatlattı bende tüm bölgelerime yaptırıyorum genital dahil benimde korkum o yöndeydi çocuğun olmaz kanser olursun gibi söylemler teşekkür ederim sağolun :)

Acaba yaptırıp da pişman olan var mı?

evet canım bence de öyle lazerde dediğim gibi en az acıyan yer genital güven bana :)
Selam bende bugün genital yaptırdım gerçi komple yaptırıyorum ama bu zamana kadar genitale hiç başlamamıştım çok acısı olur diye yaptırmadan önce baya bi gerginlik hissettim ama yaptırdığımda çok çok canım yanmadı yani en azından bacakları yaptırırken ki gibi acımadı ben bu kadar az acıyacağını hiç düşünmemiştim gerçi her insanın ağrı eşiği farklı olur ama ben çok acı hissetmedim ağda gerçekten epilasyondan daha çok acı veriyor insana epilasyonda en az acıyan yer genital bölge oluyor bence de içiniz rahat olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…