emla satışının kalktığını söylüyorlar bulamıyorum bir türlü nereden bulursunuz siz
sensible kremin adı emla değildi sadece sandoz yazdığını gördüm(oda üretici firma adı) hani elimle alıpta incelemedim çünkü orda çalışan kız sürüyodu hatta ben niye bunun adı emla değil diye düşünmüştüm ama bi daha gittiğimde bakıcam ve sorucam nıye emla kullanmıyorsunuz dıye=)
kızlar bende lazere gidiyodum genital için.emla sız dayanılması mümkün diildi.doktorda bolbol sürüyodu para dayanmıyodu o kremlere.ben kutularca kullanıp baya bi emla ya para akıttıktan sonra bi de ne öğreniim meğer sigortadan doktor yazabiliyomuş(doktordan rica etmeniz yeterli).yani sigorta karşılıyo emla kremi .. arkadaşlar sonra çok cüzi bi ücret karşılığında aldılar tabii benim işim bitmişti o ayrı...yerimseniben
Kizlar ben kasim ayindan beri genital bölge icin lazere gidiyorum. Bugün 4. seansim bitti. Üst kisimda %70 azalma oldu, bazi bölgelerden hic cikmiyor. Yanliz cok acidigi icin alt kisimlara gecemedim henüz. Alt kisimlar icin emla kremi kullanmak istiyorum, fakat uzmanim seanslari uzattigini, 2 müsterisi emla kremi kullandiklari icin bölgede pek bi azalma olmadigini söyledi. Bir kac uzmanla daha görüsmüs, onlarda benimle ayni fikirdeler ama istersen kullanabilirsin dedi.
Simdi alt kisimlar icin haftaya seansim var, krem sürüp gidecegim, dayanamiyorum acisina.
Emla kremi kullanipta, genital bölgede azalma yasayanlar var mi aranizda? Ayrica kac senas gittiginizide yazarsaniz, ona göre degerlendiririm.
selam arkadaşlar.bende gıdıyorum lazere genıtal bolgye.o soyledıgınz kremden degıl,hani ultrosona gırerken bı jel suruluyo ondan suruyolar benım gıttıgım yerde.belkıde adı odu bılmıyorumama ben dayanıyorum acıya sorun yok.2 seans gıttım dha gıdecegım bıtsın başka bışey ıstemıyorum ya
sanırım o jel işlem sonrasında sürülüyor genelde soğutma etkisi yapsın diye
ama sen dayanıyormuşsun acıyo ne güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?