Lazer Epilasyon Genital bölgeye laze + Emla kremi yorumlarinizi bekliyorum..

bu arada ben emlasız hayatta genitalime lazer yaptıramazdımm...3.seansım bittiii büyük şekilde azalma bitme ve incelme var ...doktoruma sordum 1 seasn uzamasına neden olur emla dedi..nnormalde 5 seasnta bitmesi gerekirken 6 seasnta bittigini söyledi...
bundan sonraki seasnlarımda bikin bölgesine daha sürmem emla baya inceldi ama dudak ve alt kısımlar içinkesinlikle kullanmaya devam edecegim..emlayı kulanırken bile okdr cnm agrıyorki anlatamam bide onu kullanmasam düşünemiyorum bileee..özellikle söylüleyyim dudak ve alt kısımlara emla şartt..

kızlar bende lazere gidiyodum genital için.emla sız dayanılması mümkün diildi.doktorda bolbol sürüyodu para dayanmıyodu o kremlere.ben kutularca kullanıp baya bi emla ya para akıttıktan sonra bi de ne öğreniim meğer sigortadan doktor yazabiliyomuş(doktordan rica etmeniz yeterli).yani sigorta karşılıyo emla kremi .. arkadaşlar sonra çok cüzi bi ücret karşılığında aldılar tabii benim işim bitmişti o ayrı...yerimseniben

benim dr.umda emla yerine aynı etkide bu kremi yazabiliriz dedi.ben de onu aldım ama denemedim,çünkü emla bile pek etki etmedi bende...ama dayanılmayacak gibi değil .

cnm malesef kalktı..gecen seneler yazılıyorduu şimdii zeöl hastahane bile yazmıyormuşş ben en son para ile aldım normalde karnye yazdırıpp alıyordum 5 tl gibi oluyordu..bi kutuda 5 tane varr..ilk başlarda iki tane sürüyordum şimdii 1 tane sürüyorumm..daha almama gerek aklmıycakkkk bi kutu yetcek gibi..

evet artık eczanelerden alamıyorsun eskidenmiş 28 milyona aldım ben. ve arkadaşlar dr la iyicene konuştum emla hakkında kesinlikle seans uzatır diye birşey yok dedi ilk defa duyuyorum dedi devamlı hastaları bu şekilde kullanırmış söz konusu değil dedi bende 2 seanstır sürüyorum yedirmeden yoğurt gibi sürülüp 1 saat bekliyorum muayanede öyle çok acılı bişi değil bence ki acı eşiği düşük biriyim soğutucuyla acıda azalıyor koltuk altı hele hiç anlamıyorum.özel bölgede biraz dayanacanız artık ileriyi düşünüp sıkın dişinizi

ben de 2 ayrı merkezde yaptırdım ilk merkezdekiler kesinlikle srmeyin etkinliğini azaltır gerek yok dediler gerçekten de pek acımadı pek de etkin olmadı dökülme olmadı alt bölgede
bu hafta sonu gittiğim merkez çok daha güzeldi ben de fazla acımıyo diye elimi kolumu sallaya sallaya gittim benden önceki kadının çığlığını duyana kadar gayet sakindim(neyse koltuk altı notrmaldi fazla acımadı ama alt taraf beter oldu kendimi sıkmaktan bi hal oldum gerçekten çok acıdı bitince bayan maşşalah gıkınız çıkamdı çok güzeldi dedi hiç acımadı sanırım dedi))) napiim gönüllü olarak oturmuşuz yapacak bişey var mı çektik cezamızı bi dahakine de bişey sürmeden gidecem
annem de meğer normal doğum yapabilirmişin demek dayanıklıymışın diye bi yorum yaptıı

ben emlayı agdada kullandım harika bir şey anlatamam..ama artıl lazere gitmeyi düşünüyorum...koltuk altına yaptırdım agdada agrımayan koltuk altım lazerde agrıdı...genitali düşüemiyorum bile
kesinlikle emla kullanıp gidecegim..sürmezsem gidemem.

hiç kimsede alt kısımlarda bitme olmaz çünkü ıslak bölge olduğu için tammamen bitmemesi sağlık açısından o bölge için daha iyi sadece sararır ve incelir.emlanın işlemle hiç bir ilgisi yoktur sadece o bölgeyi uyuşturur.ben 5 seans içerenköyde bir yerde yaptırdım çok memmunum

canım hiç korkma çünkü o ilaç genellikle acıyı azaltıyo tabi bünyeye göre illaki farklılık olur,acı-ağrı eşiği durumuna bağlı..bende işe yarıyordu seanstan 45dakika önce o bölgeye sürüp streç filmle iyice sarıyordum hava almayacak şeklde hatta baya terletiyordu ve gittiğim zaman operasyon öncesi çıkartıyordum, kılların azalmasına engel de olmadı,2 seansta bile çok fark olmuştu...genital bölgenin üst kısımları acıya daha dayanıklı olduğu için lazer ışınının derecesi daha yüksek oluyor ama iç bölgelere yaklaştıkça daha düşük seviyede oluyor o yüzden kıllarda daha yavaş azalma olması doğaldır.. sonucu düşün ve acıya dayan miss gibi olacak :79:

selam arkadaşlar.bende gıdıyorum lazere genıtal bolgye.o soyledıgınz kremden degıl,hani ultrosona gırerken bı jel suruluyo ondan suruyolar benım gıttıgım yerde.belkıde adı odu bılmıyorum ama ben dayanıyorum acıya sorun yok.2 seans gıttım dha gıdecegım bıtsın başka bışey ıstemıyorum ya

sanırım o jel işlem sonrasında sürülüyor genelde soğutma etkisi yapsın diye
ama sen dayanıyormuşsun acıyo ne güzel :)

sanırım o jel işlem sonrasında sürülüyor genelde soğutma etkisi yapsın diye
ama sen dayanıyormuşsun acıyo ne güzel :)

Yahu bende bir problem var sanırım çünkü benim de alt kısımlarda gayet rahatım üst kısımlarım acıyor, ha krem falan kullanmıyorum dayanılmıcak gibi değil acısı ama yine de alt kısımlar normalde daha hassas olur daha çok acır ama nie böle ters bir durum var bende anlamadım. Hatta alt ve üst kısma aynı dereceden uyguluyor lazeri benim doktorum. Koltuk altımda hele hiç acı falan hissetmiyorum. acı eşiğim yüksek benim sanırım 23 yaşımdayım hayatımda sadece 2 kez agdayla anneme aldırdım genital bölgeyi, bir agdayı yapıştırıp çekmesi tam iki saat sürüyordu, o kadar acı duyuyordum yani bunu düşününce lazere nasıl dayanıyorum hayret doğrusu

benim arkadaşım gidiyordu emlayı sürüp gayetti bitti onun hiç dedikleri türden tüy çoğalması gibi bi sorun yaşamadı.bende başlıcam iyice araştırmıştım ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…