canım ben gittim kremi kullanarak problem yaşamadım.bu arada seansına nekadar ödüyosun?
ben başladığımdan beri kremliyorum gittiğim yerde kremliyorlar haftaya 6.seansıma gidicem ve hiç çoğalma gibi bir sorunla karşılaşmadım dudak kısımlarında cok cok az kaldı(inşallah bu seansımdan sonrada bişey cıkmaz cıkmaz da dıye dusunuyorum şu ana kadar az cıktıgına göre)üst kısımda bişey yok zaten kremsizde yapamazdım kremli olduğu halde acı hissediyorum.
Kizlar ben kasim ayindan beri genital bölge icin lazere gidiyorum. Bugün 4. seansim bitti. Üst kisimda %70 azalma oldu, bazi bölgelerden hic cikmiyor. Yanliz cok acidigi icin alt kisimlara gecemedim henüz. Alt kisimlar icin emla kremi kullanmak istiyorum, fakat uzmanim seanslari uzattigini, 2 müsterisi emla kremi kullandiklari icin bölgede pek bi azalma olmadigini söyledi. Bir kac uzmanla daha görüsmüs, onlarda benimle ayni fikirdeler ama istersen kullanabilirsin dedi.
Simdi alt kisimlar icin haftaya seansim var, krem sürüp gidecegim, dayanamiyorum acisina.
Emla kremi kullanipta, genital bölgede azalma yasayanlar var mi aranizda? Ayrica kac senas gittiginizide yazarsaniz, ona göre degerlendiririm.
emla kremi azaltıcı değil anestesik bir kremdir.yalnız hanımlar eczaneden gidip almanızı önermem ayrıca çünkü erkekler için geciktiri olarak kullanılıyor
Emlanın başka muadili yok.ben yanlışyazmışım. size kullanılan lokal anestetiğin adını öğrenince bana da mesajla yollar mısınız?
tabikide yazar yollarım ama inşallah onaylamayağınız bir krem değildir gerçi uzun zamandır sürülmüş....
Emla kremi bi defa kullanmayı denedim epilasyondan önce fakat pek bi etkisi olmadı..Acaba ben mi yanlış kullandım ki(
Onaylamadığım demek çok doğru değil canım...Eğer var da ben duymadıysam ve etkili bir kremse neden kullanmayalım ki:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?