Lazer Epilasyon Genital bölgeye laze + Emla kremi yorumlarinizi bekliyorum..

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Kizlar ben kasim ayindan beri genital bölge icin lazere gidiyorum. Bugün 4. seansim bitti. Üst kisimda %70 azalma oldu, bazi bölgelerden hic cikmiyor. Yanliz cok acidigi icin alt kisimlara gecemedim henüz. Alt kisimlar icin emla kremi kullanmak istiyorum, fakat uzmanim seanslari uzattigini, 2 müsterisi emla kremi kullandiklari icin bölgede pek bi azalma olmadigini söyledi. Bir kac uzmanla daha görüsmüs, onlarda benimle ayni fikirdeler ama istersen kullanabilirsin dedi.

Simdi alt kisimlar icin haftaya seansim var, krem sürüp gidecegim, dayanamiyorum acisina.

Emla kremi kullanipta, genital bölgede azalma yasayanlar var mi aranizda? Ayrica kac senas gittiginizide yazarsaniz, ona göre degerlendiririm.

canım ben gittim kremi kullanarak problem yaşamadım.bu arada seansına nekadar ödüyosun?

ben başladığımdan beri kremliyorum gittiğim yerde kremliyorlar haftaya 6.seansıma gidicem ve hiç çoğalma gibi bir sorunla karşılaşmadım dudak kısımlarında cok cok az kaldı(inşallah bu seansımdan sonrada bişey cıkmaz cıkmaz da dıye dusunuyorum şu ana kadar az cıktıgına göre)üst kısımda bişey yok zaten kremsizde yapamazdım kremli olduğu halde acı hissediyorum.

canım ben gittim kremi kullanarak problem yaşamadım.bu arada seansına nekadar ödüyosun?

canim ben yurtdisindayim o yüzden fiyat bir isine yarar mi bilmiyorum:)

Canim bende burda bir cok kisinin emla kremi kullandigini biliyorum, ama iste uzman öyle diyince bende sürmedim. Keskede kullansaymisim, kasim ayindan beri alt tarafa gecemedim, simdiye azalmisti belkide. Söyle düsünmeyede basladim, belki emla kremini farkli firmalar ürettigi icin, bazi kremlerin icine kullandiklari maddelerden dolayi fayda etmemis olabilir. Sadece bir düsünce.. Senin kullandigin kremi hangi firma üretiyor?

Ben de uzmanınıza katılıyorum. Emla krem kılların artışına sebep olmuyor ama mesela 4 seansta bitecekken 5-6 seansa uzatabiliyor. ama acıya dayanamıyorsanız da emladan başka çözüm yok. nihayetinde zulüm çekmeye de gerek yok diye düşünüyorum.Emla kullanmasına rağmen de pek çok hastamda tüylerin bittiğini de gördüm doğrusu.

aslında biraz daha dişinizi sıksanız katlanırsınız acısına üst kısımları yaptırmışsınız maşallah altlara da katlanırsınız gibime geliyor bu benim fikrim bende gidiyorum evet çok acıyor ama o anlık sonra acıdan eser kalmıyor. Bence emla kremi kullanmayın... yine de siz bilirsiniz ama

emla kremi azaltıcı değil anestesik bir kremdir.yalnız hanımlar eczaneden gidip almanızı önermem ayrıca çünkü erkekler için geciktiri olarak kullanılıyor

emla kremsiz asla lazer epilasyon yaptıramam acısına dayanamıyorum çünkü(

ayrıca erkekler için geciktirici mi dediniz?ilginç...

-----Bildiğim kadarı ile piyasada emla kremden başka muadil ilaç kullanılıyor. Emla dışı lokal anestetik kremleri de lazer de önermiyoruz.CADIARZU----

Ayyyyy yanlış yazmışım. emla dışında başka muadil ilaç KULLANILMIYOR yazacaktım. Düzeltir saygılarımı sunarım

Son düzenleme:
sensible kremin adı emla değildi sadece sandoz yazdığını gördüm(oda üretici firma adı) hani elimle alıpta incelemedim çünkü orda çalışan kız sürüyodu hatta ben niye bunun adı emla değil diye düşünmüştüm ama bi daha gittiğimde bakıcam ve sorucam nıye emla kullanmıyorsunuz dıye=)

[/B][/QUOTE]

Bildiğim kadarı ile piyasada emla kremden başka muadil ilaç kullanılıyor. Emla dışı lokal anestetik kremleri de lazer de önermiyoruz.CADIARZU[/QUOTE]

kafamçokkarıştı

Emlanın başka muadili yok.ben yanlışyazmışım. size kullanılan lokal anestetiğin adını öğrenince bana da mesajla yollar mısınız?

Emlanın başka muadili yok.ben yanlışyazmışım. size kullanılan lokal anestetiğin adını öğrenince bana da mesajla yollar mısınız?

tabikide yazar yollarım ama inşallah onaylamayağınız bir krem değildir gerçi uzun zamandır sürülmüş....

tabikide yazar yollarım ama inşallah onaylamayağınız bir krem değildir gerçi uzun zamandır sürülmüş....

Onaylamadığım demek çok doğru değil canım...Eğer var da ben duymadıysam ve etkili bir kremse neden kullanmayalım ki:jeyyar:

kizlar tesekkür ederim yorumlariniz icin. Kremi sürüp gidecegim kararimi verdim. Üst kisimlara krem kullanmadan 4. seansta %70 azalma oldu, bakalim alt kisimlar krem kullaninca kacinci seansta ne kadar azalacak. Bildiririm size. Bu konuda aklinda soru isareti olanlarada yanit vermis oluruz böylelikle. Bu sali seansim var ama adet oldugum icin iptal etmek zorundayim. Artik haftaya baslariz.

merhaba kızlar.. bende cumartesi günü gittim görüşmek için kesin karar verdim alexandrite Apogee 5500'le çalışıyorlar test atışı yaptı dr cumartesi günü ilk gidicem dr sordum emla diye şu kremden kullansam mı diyede bana gerek yok zaten soğutuculu dedi aslında acıdı ama bilmiyorum yinede dayanabilcekmiyim tüğlerin yanık koktuğunu duydum :) bide dendiği gibi sanki lastikle vuruyorlar ama hissettim acaba her kök içinmi o acı çünkü test atışı olduğu için çok kısa bi acı hissettim şimdide merak ediyorum acaba her kök içinmi o acıyı hissedecem yoksa bi ufak bölge içinmidir diye sormak istiyorum size dr gerek yok dedi çok az kişi kullandı şimdiye kadr dedi herkes dayandığına göre bendemi dayanırım acaba ya off bilemedim canımda tatlıdır siz ne diyorsunuz kullananlar yada kullanmyanlar ne önerirsiniz

Emla kremi bi defa kullanmayı denedim epilasyondan önce fakat pek bi etkisi olmadı..Acaba ben mi yanlış kullandım ki(

emla krem 45 dakka önce 2 tüp halinde avaşca yedirerek sürülüyor ve üstü mutfakta kullandığımız sera ile kaplanıyor ..eğer direk çamaşırınızı çekerseniz krem çamaşıra tarafından emiliyor..seansa girmeden öncede steril bir bez le siliniyor ..bezi merkez verir.ben 3 seastır emla kullandım çok memenum..hem krem hemde soğutcu olunca çok rahat oluyor ..taviye ederimdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…