Genital bölgeye epilasyon

Normal lazer tabiki iğnelimi kaldı artık lazer iğneli kadar acıtmaz ve kısa sürede azalma oluyor ben alexandrite lazer epilasyona gidiyordum onu tavsiye ederim çok memnundum :KK66:
Ayrıca iğnelide 3 saat genitalimle ilgilenilmesini istemem :KK53:

Ben bundan iki yıl önce lazerle 6 seans atış yaptırdım ve bitmiş gibiydi. Yani iki seans sonra neredeyse ayva tüyler kalıyordu ve onlara atış yapıyorlardı. Fakat sonra birkaç ay yurt dışında bulunmam gerektiği için jilete döndüm ve tekrar çıktılar (yoğunluğu az ama lazer atılmış gibi değil). Bu sene diot lazere başladım çok memnunum, yok gibi duruyor şu an, ama seanslara devam etmeyi düşünüyorum. Koltuk altım bitti, paket de çok azaldı, sanırım bu daha etkili. Gittiğim yeri özelden yazabilirim (kuralları bilmiyorum reklama girer mi emin olmadım)

önce lazer sonra iğneli daha mantıklı sanki lazer çok acı vermiyor sadece iç bölgeler biraz acıyor

Bikini bölgeme ilk 15 yıl önce iğneli epilasyon yaptırdım.neredeyse %50 gitti.10 yıl öncede bir daha yaptırdım%90 bitti.Ağrı eşiğin çok yüksektir.ben bile dudak bölgesine gelince pes ettim ,gerçi ben hiç uyuşturucu krem kullanmamıştım.genital bölge en çok sinir olan yerlerden biri.iğneli ile bir noktaya kadar yaptırırsın.
şimdi genital bölge içinde ıpl lazere gidiyorum.iğnelide bir kerede aldığım sonucu 4 sesnsın sonunda anca gördüm.ve canımı epey yaktı.en son gittiğimde anestol krem kullandım,çok işe yaradı.gerçi bu belkide ıpl olmasından kaynaklanıyordur.
hassas bölge ve ağrıya dayanırım diyorsan en iyisi iğneli epilasyon,tartışmasız.
ne kadar doğrudur bilmiyorum iğneli kıl köklerini öldürerek bitiriyor,lazer incelterek,lazerin tekrar çıkma ihtimali yüksek.

Benim 5 seans lazerle tamamen bitti :) zaten çok kısa sürdüğü için acısına katlanışıyır. Birde 3. Seansta bile belirgin azalma olmuştu zaten, şuan tüy gibi dudak etrafında 4-5 adet vardır, oda hiç belli bile olmuyor...iyi yapılan yer varsa kesinlikle tavsiye ederim.

Uyuşturuyorlar. Ağda da bile çok acı oluyor bi yerden başlamak lazım
Merhaba bende genital bölgeye başladım 20 gün sonra kontrole gel dediler bi cm kadar cıktı tüylerm bi bakiyim derken böyle hemen kopup elime geldiler baya kopardıme şimdi kontrole gdcm iki günüm kaldı 20 gün doldu o çekip elime gelenler nolck kökleri gözükmick ck aklıma takıldı kızlarrr

Merhaba bende genital bölgeye başladım 20 gün sonra kontrole gel dediler bi cm kadar cıktı tüylerm bi bakiyim derken böyle hemen kopup elime geldiler baya kopardıme şimdi kontrole gdcm iki günüm kaldı 20 gün doldu o çekip elime gelenler nolck kökleri gözükmick ck aklıma takıldı kızlarrr
Ben yaptırdım ve bikini bölgem karardı kızlar!! Napcam yardımcı olun lütfen

Ben yaptırdım ve bikini bölgem karardı kızlar!! Napcam yardımcı olun lütfen
merhabalar arkadaşlar yardımcı olursanız cok sevinirim ben alexandr cihazla genital bölgeye 2 seans gittim bir de kontrol 3. Seansıma gidicm yalnız 1.seansdan sonra bi bölgede hafif bi kırmızılık oluştuğu için oraya her gün bol bol bepanten sürdüm ve şimdi dikkat ettim her yer prüzsüz tüy bile yok ama o kızarklgn olduğu yerdetüylenme olmuş yani ince tüyler kızarıklık gcti ama resmen tam o sürdüğüm yerde oluşmuş ve kızın lafı aklıma geldi bana alexandr cihaz ince tüyleri coğaltr dedi e şimdi bn napıcam oraya sürülünce coğalcak bilen lütfn yazsn bişe 650 tl verdm bi de..

X