• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital bölgeye ağda yaptırmak istiyorum kuaförde

hej

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
2
0
6
Düzce
arkadaşlar genital bölgeye ağda yaptırmak istiyorum ama çok utanıyorum :17: acısını da geçtim gerçekten utanıyorum daha önce kuaförde hiç ağda yaptırmadım nasıl yapsam bilmiyorum nasıl açıyorsunuz orayı öyle çıplak nasıl duruyorsunuz bide benhep orayı eldivenle aldım o yüzden aşırı sık kıllar ve uzunlığu ne kadar olmalı benimki çok sıkmış gibi geliyor gidenler tavsiye verebilri mi?

al bi ılık ağda eldiven derini ger tek tek çek acısız ve kolay hem kökten alırsın uğraşma kuaför falan her zaman kuaföre gidecek vakit bulamayabilirsin kendin alışmalısın eğer acısından çok korkuyorsan ağdadan önce anestol sürebilirsin

Canim bisi diyimmi bende ilk defa evlenmeme yakin gittim
kuaforde agdayavbende cok utaniordum kinamdan 1gun once gittim
aksine killar uzun olmasi lazmms rahat alablmek icin daha az aci hissi olurmus
hrrzaman gittigim kuafore gittim gayet rahat geciio muhabbet samata falan
acisi cok cabuk gecio muhabbetle kas aldirmaya gittigin devamli
gitigin kuaforun varsa ona git tanidik daha rahat oluo
bnm imkanim olsa giderim simdi jiletle ugrasmazdim

ben de düşünsem kufaför cengiz bayram eder herhalde... saçımı bıyığımı o alıyor :)) gerçi az nonoş gibi ama gene de erkek sayılır :)))

bende 19 yaşıma kadar hep jiletle almıştım malum bölgeyi, bi gün tepem attı yeter dedim gittim Ankara Bahçelide bi kuaföre tabi önceden netten bi araştırdım malum bende utanıyorum tabi, sanki herkes benden iyi durumda gibi düşündüğümden gitmiyordum fakat kuaförler alışık oluyorlar kaldı ki onlar da bayan halden anlıyolar, ilk defa yaptıracağımı hem utandığımı hemde acıdan korktuğumu söyledim bana çok yardımcı oldu 5dk da bitiverdi sohbet ederken farkına bile varamadım , bugün kendim yapayım dedim mahvoldu :50: sadece üst kısmları biraz alabildim, inan hiç uğraşmaya değmez evde

bende 19 yaşıma kadar hep jiletle almıştım malum bölgeyi, bi gün tepem attı yeter dedim gittim Ankara Bahçelide bi kuaföre tabi önceden netten bi araştırdım malum bende utanıyorum tabi, sanki herkes benden iyi durumda gibi düşündüğümden gitmiyordum fakat kuaförler alışık oluyorlar kaldı ki onlar da bayan halden anlıyolar, ilk defa yaptıracağımı hem utandığımı hemde acıdan korktuğumu söyledim bana çok yardımcı oldu 5dk da bitiverdi sohbet ederken farkına bile varamadım , bugün kendim yapayım dedim mahvoldu :50: sadece üst kısmları biraz alabildim, inan hiç uğraşmaya değmez evde

Bahçelide nereye gittin acaba? Özelden de yazabilirsin istersen, bir de fiyatları söyleyebilirsen sevinirim. :)

canım bende geçen sene gittim ilk kez başta evde gitmeden kısaltarak kes öyle git uzun utanırım diyorsan ayrıca senin gibi kaç kişi var neden utanıyorsun kadın sana yeri gösteriyor hazırlan sen ben geliyorum der sen çıkart kıyafetini iç çamaşırını otur sedyede bekle o gelince uzanmanı söylüyor vs yani 10dakikadan daha az süren bir olay gözünde korkutma utanırsan da bi kez git oraya bir daha gitme

Bahçelide nereye gittin acaba? Özelden de yazabilirsin istersen, bir de fiyatları söyleyebilirsen sevinirim. :)

isim vermeden yazsam sorun olmaz sanırım :) Milli kütüphanenin hemen arkasında Trt Stüdyosu var hemen onun üzerinde tabi eğer kapanmadıysa sadece genital 20 liraydı tüm bacak da 20 tl diye hatırlıyorum bana pahalı gelmişti o zaman ama ilgilenmesi ve korktuğum gibi olmamasıyla değdini düşündüm :)

isim vermeden yazsam sorun olmaz sanırım :) Milli kütüphanenin hemen arkasında Trt Stüdyosu var hemen onun üzerinde tabi eğer kapanmadıysa sadece genital 20 liraydı tüm bacak da 20 tl diye hatırlıyorum bana pahalı gelmişti o zaman ama ilgilenmesi ve korktuğum gibi olmamasıyla değdini düşündüm :)

Bana çok yakınmış dediğin yer, teşekkür ettim. :) Güvenilir, sürekli devam edebileceğim bir yer arıyorum da bu taraflarda..

umarım için rahat eder :) bende artık uzağım o taraflara hala bulamadım burda gideceğim yeri :/

özelden adını verseniz? ben ankaraya yabancıyım ama buraya gitmek istiyorum öneriniz üzerine:17::17:

kuaförde genital bölge için kullandıkları da bizim kartuşla sürdüğümüz ağdalardan değil mi ? ben evde veet soğuk ağda bandıyla alıyorum ve inanılmaz acıyo yani.kuaförde 5 dk da bitiyor cırt cırt alıyolar diyenlere sesleniyorum nasıl cırt cırt alınır ya acımadan :44::53:

arkadaşlar genital bölgeye ağda yaptırmak istiyorum ama çok utanıyorum :KK17: acısını da geçtim gerçekten utanıyorum daha önce kuaförde hiç ağda yaptırmadım nasıl yapsam bilmiyorum nasıl açıyorsunuz orayı öyle çıplak nasıl duruyorsunuz bide benhep orayı eldivenle aldım o yüzden aşırı sık kıllar ve uzunlığu ne kadar olmalı benimki çok sıkmış gibi geliyor gidenler tavsiye verebilri mi?[/QUOT
ben hem utançtan hem acı korkusundan kaç gün gidemiyordum. Bugün gözümü kararttım gittim bi güzellik salonuna. Bana yardımcı olan bayanla konuştum ve beni sakinleştirdi. emla krem sürdü ilk önce bi 15 dkk bekletti o sırada stresten öldüm öldüm dirildim. :KK17: Sonra sohbet muhabbet derken çat çat çekti gerçekten 5 dkk'da bebiş gibi oldu :21: Acıtıyor mu ? Elbette ama bir süre sonra siz de takmıyosunuz :KK48: Ve evde yaptığımdan daha etkili oldu çünkü onların ağdaları baya kaliteli ve elleri çok hızlı :super:tek dikkat etmeniz gereken hijyen. Eli hafif olmalı, herkese aynı kazan ve spatuladan ağda sürmemeli bunlara dikkat ediin:p Bir an önce git keşke daha önceden yapsaydım diyorsun..

kuaförde genital bölge için kullandıkları da bizim kartuşla sürdüğümüz ağdalardan değil mi ? ben evde veet soğuk ağda bandıyla alıyorum ve inanılmaz acıyo yani.kuaförde 5 dk da bitiyor cırt cırt alıyolar diyenlere sesleniyorum nasıl cırt cırt alınır ya acımadan :44::KK53:

elleri hızlı anlamında kullanılıyor o :-) ve zaten acımamaları gerekir yoksa nasıl gidicek o tüyleeer :KK16::KK45:

Back