Y yokartikkkkkkkkk Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2019 26 15 27 23 Haziran 2019 Konu Sahibi yokartikkkkkkkkk #1 Sürat halindeki motosikletten düştüm genital bölgem mosmor ve kanama meydana geldi.Lütfen yardımmm
Aselece Hüküm ancak Allah'ındır.. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ekim 2018 2.896 3.564 23 Haziran 2019 Konu Sahibi yokartikkkkkkkkk #2 Burdan kimse muayene etmez canim acil mudahalelik bir durum olabilir en yakin acil kadin dogum yada jinekologa gitmelisin
Burdan kimse muayene etmez canim acil mudahalelik bir durum olabilir en yakin acil kadin dogum yada jinekologa gitmelisin
Y yokartikkkkkkkkk Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2019 26 15 27 23 Haziran 2019 Konu Sahibi yokartikkkkkkkkk #3 yokartikkkkkkkkk .!.: Sürat halindeki motosikletten düştüm genital bölgem mosmor ve kanama meydana geldi.Lütfen yardımmm Genişletmek için tıkla... kötü birsey derler kaldıramam diye korkumdan gidemiyorum
yokartikkkkkkkkk .!.: Sürat halindeki motosikletten düştüm genital bölgem mosmor ve kanama meydana geldi.Lütfen yardımmm Genişletmek için tıkla... kötü birsey derler kaldıramam diye korkumdan gidemiyorum