genital bölgeme ağda yaptırmak istiyorum yardım edinn

rapunzeldenhayaller

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
18
kızlar ben ilk defa genital bölgeme ağda yaptıracağım ama çok korkuyorum, ve fiyatını da bilenleriniz var mı . şehrine veya semtine göre değişir biliyorum ama genel olarak tahmini ne kadardır ve genital deyince alt bölgenin tamamı oluyo mu yani popo filan :) yardım edin çok korkuyorum :(

kızlar ben ilk defa genital bölgeme ağda yaptıracağım ama çok korkuyorum, ve fiyatını da bilenleriniz var mı . şehrine veya semtine göre değişir biliyorum ama genel olarak tahmini ne kadardır ve genital deyince alt bölgenin tamamı oluyo mu yani popo filan :) yardım edin çok korkuyorum :KK43:
evet canım genital bolge tamamı oluyor..fiyatları cok degişken bazı yerde komple agdaya 80 lira verende var 20 lira verende gittigin yere gore degisiyor ama ortama 50 liradan fazla verme derim

Rapunzel ağda yapacak:KK70:

Kardesim bence ilk denemeyi evde yap

Valla ablacım ben 14 yaşındayım korktum morktum ama yine de evde yaptım kendi kendime. İlkinde acıdı ama uyuştu sonra hatta ben 2 -3 defa jilet uygulamışım bayağı kalındı. Ben evde yap derim :-)

bende krem kullandım senelerce ağda yapıyorum son 1 senedir ama kuaföre gitmeden azalmıyor malesef:( gitmeye de korkuyorum..

Ben 7 ay kuafore gttim baktım azalmiyo her defasibda canim cok yaniyo stresi beni 2 gin oncesinde bitiyor azalmada yok tug dokucu sprey kullaniyorum agdada uzayaa kadar beklemek zorubdasin tertemiz olsub kucukler kalmasn dye smdi evlendim uzayana kadar bekleyemem sprwy rahat yaa :))) yada isime böyle geliyor :)))

kuafor en iyisi gıt 5 dk da bıtırsın . 1 ay rahat et.buyukçekmecede 15 tl genıtal

1 hafta mı :( sizinki baya kotuymuş . 1 hafta dayanıyorsa onun yerıne dedığınız sprey daha ıyı tabi en azından ağrısız

Aynen canim yaa ben heo jilet yaptim cogaldi tabi agdaya basladim ama azaltmadi bir haftada cikmaya basladi basa cikamadim sprey kullaniyorum suan

Back