• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölgemdeki geçmeyen kaşıntılarım:(

ilayze2012

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
28
0
16
Antalya
Arkadaşlar merhaba,
uzun zamandır yaşadığım bir sıkıntımı sizinle paylaşmk istedim.Evlilik ilk ayında genital bölgemdeki kaşıntıdan dolayı doktora gittim.Doktor bana balayı mantarı olduğumu soyledi ve fitil ve hap verdi,kullanıdğım ilk hafta kaşıntı geçti.Ama şimdi tekrar kaşınıyor ve dayanamıyorum.Akıntı sarı renkte ara ara parça parça beyaz eksi peynir kokusu kıvamında bir akıntı.Ayrıca İnanılmaz bir kuruluk yapıyor .İlişki sırasında inanılmaz bir acı hissediyorum.Hayatımı alt üst etti resmen kesin çözümü yok mudur?Sürekli doktora muayene olup aynı ilacı alıp bu durumu sürekli yaşayacakmıyım.Bu konuda yardımıc olursanız çok sevinirim.

1 tas suya 2 kaşık sirke koy karıştır ince bir enjektörler vajinanın içine fışkırt hiç bir sakıncası yok bir kaç defa yap bütün hepsini atacaktır.Bu şekilde zaten ilişkiye girmemelisin eşinede geçmiş olabilir iç çamaşılarını kaynatmanı kaynatamıyorsan atmanı tavsiye ederim.

travazol krem veya prednol-a krem işe yarıyor ama bu mantar tekrarlanıyor ben doktora hiç gitmedim fitil falan kullanmadım ama benimde doğumdan sonra aşırı kaşıntılarım ve akıntım oluyordu bebeğim pişik olduğunda travazol kremi yazmıştı doktor bu kremin matarda kullanıldığınıda söylemişti bende işe yaradı kaşıntım olunca sürüyorum bikaç gün sonra geçiyor prednol-a kremide bebeğimin pişiğinde vermişti bu kremde mantarda kullanılıyor her tekrarlandığında ben bu kremlerden birini kullanıyorum çamaşırını sık sık değiştir.umarım iyileşirsin geçmiş olsun arkadaşım...

Arkadaşlar merhaba,
uzun zamandır yaşadığım bir sıkıntımı sizinle paylaşmk istedim.Evlilik ilk ayında genital bölgemdeki kaşıntıdan dolayı doktora gittim.Doktor bana balayı mantarı olduğumu soyledi ve fitil ve hap verdi,kullanıdğım ilk hafta kaşıntı geçti.Ama şimdi tekrar kaşınıyor ve dayanamıyorum.Akıntı sarı renkte ara ara parça parça beyaz eksi peynir kokusu kıvamında bir akıntı.Ayrıca İnanılmaz bir kuruluk yapıyor .İlişki sırasında inanılmaz bir acı hissediyorum.Hayatımı alt üst etti resmen kesin çözümü yok mudur?Sürekli doktora muayene olup aynı ilacı alıp bu durumu sürekli yaşayacakmıyım.Bu konuda yardımıc olursanız çok sevinirim.

bendede aynı sey oldu 2 defa tekrarladı canım ne cektıysen aynısını yasadım cok cok cok kotu oldum ama ben ılıskıden sonra vajınal bolgemı sabunla yıkamıstım boyle bırsey yaptıysan ondan dolayıda olabılır cok gecmıs olsun

canm bendede olmuştu travazol krem kullanıyodum doktorun verdiği fitili düzenli kullandım geçene kadar her tuvalete gittiğimde banyoda antibakteriyel sabunla yıkandım günde kaçdefa iç çamaşırımı değiştirdim birde ilişki esnasında kuruluk var diye kesinlikle krem falan kullanma daha kötü yapar geçmiş olsun

Back