- 5 Kasım 2024
- 8
- 0
- 1
- 43
- Konu Sahibi aibelll9090
Genital bölgemde geçmek bilmeyen vulvodini mahkum birakan bir hastalik nasil olurda caresi olmaz ölmek kurtulus geliyor baa artik başk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vulva bölgemde asitle yakılıyor gibi yanma ve açım var delirmek üzereyim Vulvodini dört doktor gezdim sonuncusu bu olabilir dedi ve caresi de yok dedi hayattan sogudumGeçmiş olsun da Hastalık ne ? Belirtileri ne ? Anlamadım.
Çok geçmiş olsun.Vulva bölgemde asitle yakılıyor gibi yanma ve açım var delirmek üzereyim Vulvodini dört doktor gezdim sonuncusu bu olabilir dedi ve caresi de yok dedi hayattan sogudum
Hangi doktora gidiyorsunuzGenital bölgemde geçmek bilmeyen vulvodini mahkum birakan bir hastalik nasil olurda caresi olmaz ölmek kurtulus geliyor baa artik başk
merhaba sizin vajina içindemi yanmanız acaba.benim vajinamım dış kısmı yanıyor dış vajina dudaklrım,bacak aralarım,makatın iç kısımları..şöyle söylim sanki pişik gibi ama görünürde hiç bir şey yok.deliricemGenital bölgemde geçmek bilmeyen vulvodini mahkum birakan bir hastalik nasil olurda caresi olmaz ölmek kurtulus geliyor baa artik başk
Kaç kere yazdım bu hastalıgı geçirenlere bir kişi bile dönmedi yaa..yokmu bir çaresi tıpta yoksa başka şekilde vardır.ama yokk bulamıyorum.benim dış kısımda kızarıklık ve iç kısımda küçük et çıkıntıları dolu çıldırıcamm ne yaptımsa yokkk yokk geçmiyorr .hangi doktora gideceğim ne yapacagım okadar doktora gittim anlamadılar. Vulvodini yaa okutmakmı lazımm ocagımı var aslında cilt hastalıgıGenital bölgemde geçmek bilmeyen vulvodini mahkum birakan bir hastalik nasil olurda caresi olmaz ölmek kurtulus geliyor baa artik başk