Jinekoloji Genital bölgemde geçmek bilmeyen vulvodini mahkum birakan bir hastalik nasil olurda caresi olmaz ölmek kurtulus geliyor baa artik başk

aibelll9090

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
8
0
1
43
Genital bölgemde geçmek bilmeyen vulvodini mahkum birakan bir hastalik nasil olurda caresi olmaz ölmek kurtulus geliyor baa artik başk

Geçmiş olsun da Hastalık ne ? Belirtileri ne ? Anlamadım.
Vulva bölgemde asitle yakılıyor gibi yanma ve açım var delirmek üzereyim Vulvodini dört doktor gezdim sonuncusu bu olabilir dedi ve caresi de yok dedi hayattan sogudum

Genital bölgemde geçmek bilmeyen vulvodini mahkum birakan bir hastalik nasil olurda caresi olmaz ölmek kurtulus geliyor baa artik başk
merhaba sizin vajina içindemi yanmanız acaba.benim vajinamım dış kısmı yanıyor dış vajina dudaklrım,bacak aralarım,makatın iç kısımları..şöyle söylim sanki pişik gibi ama görünürde hiç bir şey yok.deliricem

Kaç kere yazdım bu hastalıgı geçirenlere bir kişi bile dönmedi yaa..yokmu bir çaresi tıpta yoksa başka şekilde vardır.ama yokk bulamıyorum.benim dış kısımda kızarıklık ve iç kısımda küçük et çıkıntıları dolu çıldırıcamm ne yaptımsa yokkk yokk geçmiyorr .hangi doktora gideceğim ne yapacagım okadar doktora gittim anlamadılar. Vulvodini yaa okutmakmı lazımm ocagımı var aslında cilt hastalıgı

Back