• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölgedeki tüyleri nasıl alıyorsunuz?

ben de birkaç sene önce denedim alttarafı alamadım bıraktım ama çok cnm yanmıştı..bidaha da yeltenemedim.ama çok isterdim ağdayla alabilmeyi
aynen yaa bende çok istiyorum almayı tertemiz yapıyo ama çok acıyo anestol diye bir krem varmış uyuşturucu için ama beni hiç uyuşturmadı ben bir kaç gün içinde bir daha deneyecem :(

kızlar bacaklarımın tamamını ilk defa kuaförde aldırıcam ama çekiniyorum ya şimdi giysilerimide çıkartmak zorunda kalıcam hiçbir arkadaşımın yanında üstümü bile dğiştirmedim ama şimdi ağda için mecbur çıkartmak zorundayım çok utanıyoryum ya nasıl yenicem ben bu utangaçlımı :( bu arad çok acıtıyor mu ağda ?

kızlar merhaba bende uzun bi zamandan sonra genital bölgemi az önce ağdayla aldım tahmin ettigim kadar acımadı :1:
pudralı ağdalrın acıtmadığını duydum ve vivetin pembe pudralı ağdasını kullandım küçük küçük almaya başladım ve gayet başarılı:46: biraz cesaret :52:

Ben bi keresinde ağdayla almayı denedm ters yönde mi çektim ne yaptım yapştı kaldı ağda birdaha da cesaret edemedim ama bacaklar için felan en kolay ve güzel yok ağda bence yapıştır çek çok kolay :)

Back