• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölgedeki tüyleri nasıl alıyorsunuz?

Şimdilik tüy dökücü krem. En kısa zamanda lazer epilasyon...

Aman diyeyim ya ben de öyle alıyordum ama sonradan duyduğuma göre kanserojen etkisi varmış rahim, vajina bölgesinde, ne derece doğrudur bilemiyorum ama yakıyor sonuçta ve hassas bir bölge, hem de daha kazık gibi çıkartıyor bence yapmayın nedense tedirgin oldum ben bıraktım bunu duyunca :26:

Tuy dokucu kremler zararli bildigim kadariyla, jiletle :(((( canim inanilmaz yaniyo agdayla filan. keske ilk ciktiginda biri beni yonlendirseydi de agda epilator falan yapsaydim.

Aman diyeyim ya ben de öyle alıyordum ama sonradan duyduğuma göre kanserojen etkisi varmış rahim, vajina bölgesinde, ne derece doğrudur bilemiyorum ama yakıyor sonuçta ve hassas bir bölge, hem de daha kazık gibi çıkartıyor bence yapmayın nedense tedirgin oldum ben bıraktım bunu duyunca :26:

Tüy dökücü kremlerin içeriğinde hamam otu var bildiğim kadarıyla. Ağdayla almam imkansız çok fazla acı çekiyorum. Ağdanın zamanla sarkma yaptırdığını br çok kişiden duydum. Zaten bir kere öyle denedim neredeyse hepsi batık oldu aylarca uğraştım. Jiletle de heryeri tam alamıyorsunuz malumunuz ki... Onda da tetanoz riski var mesela. Lazer epilasyonda da kanser riski var dyorlar. Daha iyi önerebileceğiniz birşey var mı :1: Yoksa doğal akışına mı bırakalım :37:

Tüy dökücü kremlerin içeriğinde hamam otu var bildiğim kadarıyla. Ağdayla almam imkansız çok fazla acı çekiyorum. Ağdanın zamanla sarkma yaptırdığını br çok kişiden duydum. Zaten bir kere öyle denedim neredeyse hepsi batık oldu aylarca uğraştım. Jiletle de heryeri tam alamıyorsunuz malumunuz ki... Onda da tetanoz riski var mesela. Lazer epilasyonda da kanser riski var dyorlar. Daha iyi önerebileceğiniz birşey var mı :1: Yoksa doğal akışına mı bırakalım :37:

:9: Doğal akışına bırakırsak kaptırır gider bu kadar yıldır alıyoruz. Ayy ben de ağda mı yaptırsam artık diyordum hakkaten sarkma riski mi varmış? :30:Ben epilatörle rahat ediyorum ufacık çıksa rahatsız olurum çünkü bu alet elimin altında ya beleşe oh her hafta kurutluyorum tüylerden bir yük kalkıyor üstümden :9:

Başta epilatör çok acıtıyor ama sonradan alışınca koymuyor aşağı yukarı dümdüz yol işte :9:

:9: Doğal akışına bırakırsak kaptırır gider bu kadar yıldır alıyoruz. Ayy ben de ağda mı yaptırsam artık diyordum hakkaten sarkma riski mi varmış? :30:Ben epilatörle rahat ediyorum ufacık çıksa rahatsız olurum çünkü bu alet elimin altında ya beleşe oh her hafta kurutluyorum tüylerden bir yük kalkıyor üstümden :9:

Başta epilatör çok acıtıyor ama sonradan alışınca koymuyor aşağı yukarı dümdüz yol işte :9:

Annem kaç senedir ağda kullanır ve geçen sene bıraktı kararma ve sarkma yapyor diye. Ağdayı bıraktı bırakalı da kararmalar geçti. Epilatörle denedim ama o acıya katlanmak benm için mümkün değil. Üstelik ağdadaki gibi batık oldu. Normalde ağrı eşiğim çok yüksektir öyle kolay kolay dertlenmem. Ama o konuda canımdan can kopuyor resmen :18: Ama epilasyon yaptırıcam artık bunun yaşlılığı var hastalığı var dimi...

Ben bi ara sir kullanmıştım ama uzama süresi yine kısaydı :44:
Ağda da sarkma yapıyormuş, jilet desen zaten ayrı bir dert.
Ne çektik bee :ssz:

jilette tetanoz riskini de ilk duydum. o nasıl bişey ya nasıl oluuyo.

Ama epilatörle insanin eti makinanin icine takilmiyormu :(((

Offf dün yüzüme lazere gittim,sanki kadinin bana kasti var :))
Ama ne alaka tabi,cok acidi ya😥

Jilette kesik riski çok fazla. Üstelik tek kullanımlık olan jiletleri byanlarımız pek sevmiyor. Evde kaç kişi sterilize edip jilet kullanıyor ki...

haklısın sterilize etmek falan yok yani tek kullanımlık da çok dertli..valla şimdiye kadar hiç kesmedim elhamdülillah maşallah...böle devm eder inşallah

Back