- Konu Sahibi Sorma_Kalbim_Sorma
Konuyu doğru yere mi açtın bilmiyorum , yanlışsa taşınsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh ahh bir ordakilerini ağdayla almayı beceremedim
Şimdilik tüy dökücü krem. En kısa zamanda lazer epilasyon...
Aman diyeyim ya ben de öyle alıyordum ama sonradan duyduğuma göre kanserojen etkisi varmış rahim, vajina bölgesinde, ne derece doğrudur bilemiyorum ama yakıyor sonuçta ve hassas bir bölge, hem de daha kazık gibi çıkartıyor bence yapmayın nedense tedirgin oldum ben bıraktım bunu duyunca :26:
Nasıl alıyorsunuzdan ziyade en az acı duyulan yöntem hangisi diye sormak lazım...:)
Tüy dökücü kremlerin içeriğinde hamam otu var bildiğim kadarıyla. Ağdayla almam imkansız çok fazla acı çekiyorum. Ağdanın zamanla sarkma yaptırdığını br çok kişiden duydum. Zaten bir kere öyle denedim neredeyse hepsi batık oldu aylarca uğraştım. Jiletle de heryeri tam alamıyorsunuz malumunuz ki... Onda da tetanoz riski var mesela. Lazer epilasyonda da kanser riski var dyorlar. Daha iyi önerebileceğiniz birşey var mı Yoksa doğal akışına mı bırakalım
Doğal akışına bırakırsak kaptırır gider bu kadar yıldır alıyoruz. Ayy ben de ağda mı yaptırsam artık diyordum hakkaten sarkma riski mi varmış? Ben epilatörle rahat ediyorum ufacık çıksa rahatsız olurum çünkü bu alet elimin altında ya beleşe oh her hafta kurutluyorum tüylerden bir yük kalkıyor üstümden
Başta epilatör çok acıtıyor ama sonradan alışınca koymuyor aşağı yukarı dümdüz yol işte
Tüy dökücü kremlerin içeriğinde hamam otu var bildiğim kadarıyla. Ağdayla almam imkansız çok fazla acı çekiyorum. Ağdanın zamanla sarkma yaptırdığını br çok kişiden duydum. Zaten bir kere öyle denedim neredeyse hepsi batık oldu aylarca uğraştım. Jiletle de heryeri tam alamıyorsunuz malumunuz ki... Onda da tetanoz riski var mesela. Lazer epilasyonda da kanser riski var dyorlar. Daha iyi önerebileceğiniz birşey var mı Yoksa doğal akışına mı bırakalım
jilette tetanoz riskini de ilk duydum. o nasıl bişey ya nasıl oluuyo.
Jilette kesik riski çok fazla. Üstelik tek kullanımlık olan jiletleri byanlarımız pek sevmiyor. Evde kaç kişi sterilize edip jilet kullanıyor ki...