- Konu Sahibi d_targaryen
arkadaslar konuyu nereye acıcam bilemedim.... acıdan delircem... normal sarı bi sıvı geliyordu hep onun icin ilac vermsti doktor kullandım ama gecmedi... bi kac gündür evde degiilm kafelerde sürekli lavabo kullandım.. mikrop mu kaptım bilmiyorum.. genital bölgem asırı kasınıyor ve yanma var... tuvalete gidince kücük abdestimi yaparken asırı acı duyuyorum... genital bölgenin dudak kısmında sivilce gbi kücük iki sey de var.. korktum da ya.... dün hafif vardı sabah ilacı sürdüm gecer diye dusundum ama son bi kac saattir asırı artı.... aranızda doktor varsa yada ne bileyim bilgili biri varsa nolur bişey desin... gece gece doktora gidemem yarın da sözüm var .. sevgilm ve ailesi gelecek... doktora gtme sansım yok... tam vaktnde bu hale geldim... cok kötüyüm
tatlım doktor değilim ama biraz bilgim var.. büyük ihtimalle mikrop kapmışsın, genital bölgeni ıslak ya da nemli tutmamaya özen göster ıslak ya da nemli ortamda bakteriler daha çabuk ürerler, ve söylemesi ayıp aynı durum benimde başıma geldiğinde pamuk kullanmıştım, oluşan sıvıyı emiyor ve azda olsa rahatlatıyor .. doktorun verdiği ilacı sürüp üstüne pamuk koymanı tavsiye ederim
çok geçmiş olsun umarım kısa sürede geçer