Genital Bölgede Sivilce

YesilMercimek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
68
Yer
Antalya
Merhaba arkadaslar benim genital bölgemde sivilcelenme var 2-3 yıldır. Kurtulmak istiyorum sonuçta evlendiğim zaman çirkin görünmek istemiyorum :(
Nasıl geçirebilirim bunları :(

-Konuyu nereye açacağımı bilemedim,yanlış yere açtıysam üzgünüm :26:

Allah sifa versin ,sivilcelenmenin neden olustuguna bakilmasi gerekir diye düsünüyorum
hani burdan dogru iste su melhemi kullan yada söyle yapilmalidan ziyade,
doktora görünmenin daha saglikli ve kalici cözüm olabilecegini düsünüyorum

Allah sifa versin ,sivilcelenmenin neden olustuguna bakilmasi gerekir diye düsünüyorum
hani burdan dogru iste su melhemi kullan yada söyle yapilmalidan ziyade,
doktora görünmenin daha saglikli ve kalici cözüm olabilecegini düsünüyorum

cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz için,peki ne doktoruuna gitmeliyim

Merhaba bu bölgelerde tamamen bulaşıcı olduğunu bildiğim ( kızımda da popo kısmında olmuştu viral bir enfeksiyon) bir virus nedeniyle oluşuyormuş bunlar 2 farklı tedavi şekli var bir dermatologun görmesinde fayda var.Ayrıca şu an piyasada eczanelerden çok rahatlıkla bulabileceğin HUMIC isimli genital bölge temizleme şampuanı kullanabilirsin bence.Geçmiş olsun diyorum....

Merhaba bu bölgelerde tamamen bulaşıcı olduğunu bildiğim ( kızımda da popo kısmında olmuştu viral bir enfeksiyon) bir virus nedeniyle oluşuyormuş bunlar 2 farklı tedavi şekli var bir dermatologun görmesinde fayda var.Ayrıca şu an piyasada eczanelerden çok rahatlıkla bulabileceğin HUMIC isimli genital bölge temizleme şampuanı kullanabilirsin bence.Geçmiş olsun diyorum....
çok teşekkur ederim hemen araştıracağım,siz kullandınız mı bu şampuandan faydası oldu mu?

Back