• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölgede şişlik

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
31.605
Puanlar
598
Arkadaşlar, genital bölgemde büyük ve küçük dudakların tam arasında tek taraflı bir şişlik var. Bu şişlik biraz sette aynı zamanda..
Tehlikeli bir durum olur mu bilemedim açıkçası ilk kez karşılaştım böyle bir şeyle...
Malum bayram tatili olunca doktor vs nasıl olacak bilemedim acil gitmem gerekir mi?
Buraya sorup ona göre hareket etmek istedim.

(adet dönemim yeni bitti farklı bir marka ped kullanmıştım, alerjik bir bünyem var. Kaşıntı yapınca değiştirdim ama tahriş olduğunu hissettim. Tahrişten kaynaklanabilir mi böyle bir şey? )

Bartholin kisti olabilir anlattiginiz internetren bir inceleyin derim

Tesekkur ederim. Aynen dediğiniz hastalığa benziyor şekli vs..
Cinsellik yaşamıyorum ancak o yüzden aklıma takıldı kötü bir şey yoktur umarım.

Bartholin kisti cok onemli bir kist degil arada cikabiliyor arada yok oluyor cinsellikte de pek alakali olmayabiliyor merak etmeyin. Ama bir kac gun icinde gecmez yada buyumeye baslarsa mutlaka doktora gorunun aliyorlar cunku cok rahatsiz eder. Kotu birsey diye korkutmayin kendinizi

Bartholin kisti cok onemli bir kist degil arada cikabiliyor arada yok oluyor cinsellikte de pek alakali olmayabiliyor merak etmeyin. Ama bir kac gun icinde gecmez yada buyumeye baslarsa mutlaka doktora gorunun aliyorlar cunku cok rahatsiz eder. Kotu birsey diye korkutmayin kendinizi

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için..

Back