Genital bölgede kıldibi iltihabı

emel0101

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
38
2
18
31
mrb ben jiletle alıyordum genital bölgeyi kırmızı noktalar gibi şeyler çıktı internetten bakınca herpes falan sandım korktum,doktora gittim iltihap gibi görünüyor dedi fucidin kremle batticon verdi kullanıyorum şuan sürdüğüm yerler kabuklanmaya başladı,kıllar uzayınca tekrar jiletle aldım başka yerlerde kırmızı noktalar arttı acaba jilet yüzündenmi oluyor bu

Jilet hem bakterili bir şey, açıkta bırakılıyor vs. hem de tahriş ediyor. Jilet batığa sebep olur tabii ki. Bir süre jilet kullanma, belki tüy dökücü bile daha iyidir. Sabunla yıka, bebe yağı sür..

Jilet hem bakterili bir şey, açıkta bırakılıyor vs. hem de tahriş ediyor. Jilet batığa sebep olur tabii ki. Bir süre jilet kullanma, belki tüy dökücü bile daha iyidir. Sabunla yıka, bebe yağı sür..
geçti sivilceler3 şuan tekrar çıktı tüy dökücüyle aldım bölgeyi 1hafta geçti tekrarladı gene normal beyaz sabunlamı yıkayım,kükürtlü sabun öneriyorlar zararı olurmu sizce

geçti sivilceler3 şuan tekrar çıktı tüy dökücüyle aldım bölgeyi 1hafta geçti tekrarladı gene normal beyaz sabunlamı yıkayım,kükürtlü sabun öneriyorlar zararı olurmu sizce
Yani sanmıyorum, kükürtlü sabun orijinal mi piyasada organik ürünleirn çok sahtesi var. Sabunla suyla temizlemek iyidir diye düşünüyorum.

Back