• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital bolgede kararma ve doktora basvuran varmı?

arhes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
34
0
86
Kocaeli
yaklaşk 8 aydr ağda kullanıyorum sir agdadn snra hemen duş aldım ilk yaptığmda ve o bolge karardı ve hala geçmedi..sanırım aynı sorunu yasayanlar var.bu yüzden doktora gidip sonuç alanınız varmı arkadaşlar?

ben kararma için gitmemiştim batık ve sivicelenme iiçin gitmiştim losyon verdi. sürdüm hem batıklar geçti hemde rengi açıldı gibi geliyor bana

ben kararma için gitmemiştim batık ve sivicelenme iiçin gitmiştim losyon verdi. sürdüm hem batıklar geçti hemde rengi açıldı gibi geliyor bana

Losyonun adı ne canı?
Benim bacaklarım berbat durumda batıklardan.:sinifsinif:

eczane yaptı canım losyonu..yani içinde ne var bilmiyorum reçetede yazıyor ama okunmuyor..ama doktora git derim benm bacaklarımda hala var ama artık takmıyoorumm kabak lifi aldım her banyoda kızarana kadr keseliyorum işe yarıyor gibi

yaklaşk 8 aydr ağda kullanıyorum sir agdadn snra hemen duş aldım ilk yaptığmda ve o bolge karardı ve hala geçmedi..sanırım aynı sorunu yasayanlar var.bu yüzden doktora gidip sonuç alanınız varmı arkadaşlar?

bende aynı sıkıntıyı çekiyorum doktorum c vitamini ampulunun beyazlaştırıcı etkisi olduğunu b vitamini ampulununda kılcal damarlardaki pıhtılaşmayı (doğal olarak siyah görüntüyü) geçireceğini söyledi. yalnız bunu cildimiz molekülleri gereği ememezmiş o yüzden bepanten ile karıştırıp sürki cildin emsin dedi. sabredip 1-2 ay denersen renkte açılma oluyor canım...

Back