canim jiletle aliyorum ama kizkende alirdim.evlendikten sonra oldu.tüylerinizi jiletle alıyosanız o tahriş etmiş de olabilir.
benimde dış yüzeyimde kaşıntı oluyordu.içerde yanma falan yoktu.ama nasıl bir kaşıntı.kuru kuru kaşınıyordu ve kabarık kabarık oluyoru.popomun bir kısmıda bu şekildeydi.baştan cildiyeciye gittim krem ve alerji hapı verdi ama fayda etmedi..jinekoloğa gittim.elle muayene etti.doktor şaşırdı.sen bir şeymi sürdün o bölgeye dedi.hayır dedim.bu şekilde oluyor dedim.doktorun gözünde nasıl gözüktüyse..travocort verecekti.daha önce kullandığım için bir fayda ettmedi.ZALAIN diye bir krem,bir hap bir tanede fitil verdi.hepsi aynı markanın idi.kremi hala kullanıyorum ve bana iyi geldi.tabi bu sırada fitilide kullandım.sadece hapı kullanmadım.onuda eşinle beraber kullan dedi.zaten içinde 2 tane var.şu an kaşıntım yok ama genede kremi kullanıyorum tekrarlamasın diye..bide genelde orayı kremi banyodan çıktıktan sonra yada temizledikten sonra sürdüm.cild temiz olmalıki kremde fayda etsin..tabiki en önemlisi doktara görün.herkesin rahatsızlığı farklı oyor..
kizlar ama ben doktora gitmeye utanirim.acip iyice kontrol edecek orasini.ne yapmaliyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?