Genital bolgede kant yardim lutfen

AsiMavi

♥♥..hosgeldin BeHiCeM..♥♥
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
3.300
20
158
- Yurtdışı
kızlar bu konuyu utanarak actım.ama saglıgım ıcın sormalıyım.genıtal bolgemde surekli bir kaşıntı var.ama iç kısım degil.dıs kısımda var kaşıntı.mantar olabilir mi.ne yapmam gerekli.doktorada gıtmedım hic.cevaplarınızı bekliyorum tsk.

canım bendede vardı travogen kullandım doktor fıtıl verdı ama sımdı sadece adet donemımde oluyo kasıntı o da yok denecek kadar az

benimde dış yüzeyimde kaşıntı oluyordu.içerde yanma falan yoktu.ama nasıl bir kaşıntı.kuru kuru kaşınıyordu ve kabarık kabarık oluyoru.popomun bir kısmıda bu şekildeydi.baştan cildiyeciye gittim krem ve alerji hapı verdi ama fayda etmedi..jinekoloğa gittim.elle muayene etti.doktor şaşırdı.sen bir şeymi sürdün o bölgeye dedi.hayır dedim.bu şekilde oluyor dedim.doktorun gözünde nasıl gözüktüyse..travocort verecekti.daha önce kullandığım için bir fayda ettmedi.ZALAIN diye bir krem,bir hap bir tanede fitil verdi.hepsi aynı markanın idi.kremi hala kullanıyorum ve bana iyi geldi.tabi bu sırada fitilide kullandım.sadece hapı kullanmadım.onuda eşinle beraber kullan dedi.zaten içinde 2 tane var.şu an kaşıntım yok ama genede kremi kullanıyorum tekrarlamasın diye..bide genelde orayı kremi banyodan çıktıktan sonra yada temizledikten sonra sürdüm.cild temiz olmalıki kremde fayda etsin..tabiki en önemlisi doktara görün.herkesin rahatsızlığı farklı oyor..

bendede seneler once kasıntıyla doktora gıttım banada vajınaya kendı enjektoruyle sıkılan bır krem ve 2 tane hap verdı bırını ben bırınıde esımın ıcmesı ıcın bırde o bolgeye kesınlıkle sabun ve jellerle yıkamamamı soylemıstı ayrıca kokulu ve gunluk pedlerıde kullanmaman gerek bır sure..

tüylerinizi jiletle alıyosanız o tahriş etmiş de olabilir.
canim jiletle aliyorum ama kizkende alirdim.evlendikten sonra oldu.

aynen canim benimde dis yuzeyde oluyo.ama nasil kasiniyo.kasidikca tahris oluyo bu seferde canim yaniyo suya degince.
en iyisi bir doktora gitmek

kizlar ama ben doktora gitmeye utanirim.acip iyice kontrol edecek orasini.ne yapmaliyim bilmiyorum

canım eninde sonunda gideceksin doktora,bunda utanılacak birşey yok,biran evvel git ve kurtul....

bencede bir an önce git doktora.doktorun vereceği ilaçları düzenli kullanınırsan inan sıkıntın geçer.evde bekleyipte bu ızdırabı çekeceğine bir an önce tedavini ol derim.eğer rahatsızlığın mantar ise bunun o bölgende yayılması daha çabuk oluyor çünkü..

belkı eşındn bulaşan bışeydir. mantar ise akıntında değışıklık olabılır ordan anlayabılırsın. bana doktor trosyd verdi krem.. kullandım geçtı.. ama sadece kaşıntı ıçın verdi, mantar için ne kullanılır bılemem...

bı doktora gıtsen daha ıyı olur, utanacak bışey yok

valla canım o utanç kapıya kadar oluyo... iyi bir bayan dr bul seni rahatlatır...
doğurmican mı sen elinde sonunda mecbur açıyosun...
herkesin rahatsızlığı farklı... benim başıma gelmedi bilemicem....
kadın olmak zoır iş zorr... geçmiş olsun canım ciddi bişey değildir umarım...

bendede oluyor mantar dedi doktor ve travazol isminde krem verdi annemde bende kullanıyoruz tavsiye ederim ayrıca iç çamaşırlarını ayrı yıka yoksa diğer kişilerede bulaşabilir mantar bulaşıcı olduğunu söyledi doktor ütülemeden giyme birde pamuklu tercih et..

bu tür kaşıntı mantar olailir veya enfeksiyon..ayrıca yakın zamnda antibiyotik kullanmışsan vajinadaki floranı degiştirdigi için de olabilir..doktora gitmekte fayda var ben daha yeni geldim bende de vardı vede ne olursa olsun tedavilerde eşin de tedavi edilmesi şart...bu akşam erkek arkadaşıma söylemem lazım antibiyotik kullanman lazım diye offffff ne sıkıntı yahu..

kizlar ama ben doktora gitmeye utanirim.acip iyice kontrol edecek orasini.ne yapmaliyim bilmiyorum

aaaa cok ayıppp bole dusundun ıcınnnnn ılerde cocun olursa kendın ewdemı doguracaksın gene dr utanıcakmısın bence her bayan 6 ayda bı dr muane olmalı sıtede ne hastalıklar varrr hıc baktın mıııı acabaaa ya onlar napsınnnnnn luutwen dr gorun mantar olabılır en azından bı an once kullan ılacı kurtulll burda zaman kaybetcenennnnnneee:umursamaz::lepi:

ya bnmde kasıntım içlerdede oluyor evli olmadıgım halde inanın psikolojm bozldu geceleri kasıntı basıodu acaba kızlıgıma bi zarar werdimmi die korkuorum valla cnküü farknda olmadan kasıyordm ve tahrsten kanama oluordu

mantar olabılır demıslerdı bır arkadasım ıçın doktora sormustuk...doktora gıt...
çamasırlarını ütülemen gerek oyle kullan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…