Vajina dudaklarının en dış kısmından başladı bende. Kaşıntı ile birlikte yayıldı. Pütürlü ve minik minik çıkıntıları olan bir görüntüye sahip. Kadın Doğum doktoruna göründüm. Başta hpv nin bir çeşidi diye düşünüp çok korkmuştum. İlk gittiğim doktor vajinanın normal hali bu dedi. Dermatologa gittim. Normal yaşın ilerlemesiyle değişme olur dedi. Fakat inanılmaz şekilde kaşınmaya devam etti. Tekrar başka bir kadın doğuma doktoruna gittim. Egzama olabilir dedi.
7 adet rivanol toz verdi. Bununla 7 gün akşam oturma banyosu ve ayrıca Zefiran çözelti ile sabah, öğle, akşam temizleme. Bugün kullanmaya başladım. Bakalım ne olacak. Bana herhangi bir krem vermedi doktor. Acaba tekrar bir dermatologa mı danışsam. Bu konuda iyi bir doktor tavsiyeniz var mı?
7 adet rivanol toz verdi. Bununla 7 gün akşam oturma banyosu ve ayrıca Zefiran çözelti ile sabah, öğle, akşam temizleme. Bugün kullanmaya başladım. Bakalım ne olacak. Bana herhangi bir krem vermedi doktor. Acaba tekrar bir dermatologa mı danışsam. Bu konuda iyi bir doktor tavsiyeniz var mı?