genital bölgede çıban

Medusan

Were all mad here
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
1.804
802
648
Merhaba kızlar benin sorunum 1 ay oncesinde basladi genital bolgede dudaklarin birlestigi nokta yani ust tarafta tam arada çıban cikti cok buyuktu kucuk capli ceviz gibi 2 gun falan kara merhem surdum kendiliginden patladi ve icinden bolca cerahat ve kan cikti o gunden beri yan bi ay oldu o ciban yarasi hic kapanmadi ara ara iltihap akitti ama hic gecmedi oyle duruyor ara sira aciyor acisi bazen geciyor ama bi ay ya hic mi gecme belirtisi olmaz carsamba gunune cildiyeden randevu aldım ama beni korku sardi tehlikeli bir sey midir sizce

Cok sagolun sinavima bi ay kalmisti o dersaneydi calismalardi derken doktorlarla ilaclarla ugrasmak istemedim ama pisman oldum keske ilk gun gitseydim simdi yarin gidicem randevu aldim isin kotusu bitanede kol altimda cikti cok can yakiyor inşallah biran once eski halime dönerim saglikli gunlerimi ozledim

vücütla alakalı olabilir vücudumda bi çizik var 1.5 ay oldu hala izi geçmedi çoğu silindi ama zor iyileşme ihtimali olabilir. Tekrarlama ihtimalide olabilir eğer düzlme olmamış ve hassaslık varsa jinekolaga gitmelisin bence

Suan yaram kapandi gibi acisida hassasligida hafifledi bende gitmedim iyilesiyor diye... tekrar ederse inşallah etmez :/ giderim. Bağışıklık sisteminin zayıflaması kansızlık seker hastalıgı olanların falan boyle oluyormus gerci seker hastasi degilim ama kansızlık var biraz bagışıklık sistemimde çöktü sanırım stres te etkiledi :/ beslenme düzenimi degistirdim biraz kendime geldim

Seker kansizlik ve antibiyotik tuketiminin falan etkileri böyle oluyormus sanırım o da dediginiz gibi vücuda vuruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…