• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölgede batık sorunu

kopuksuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
201
24
118
Çok acil fikir almam gerek sizden.
Genital bölgedeki tüyleri şimdiye kadar hep jiletle aldım birkaç kez ağda kullandım sadece ama çok batık oluştu. Lazer epilasyon yaptırıyorum bugun lazeri yapan bayan çok batık var bunları yoketmen lazım yoksa lazer işe yaramaz dedi, ama benim aklım karıştı çünkü bir çok yerde lazerin batıkları yok ettiğini okudum. Kadın bana orada sattıkları bir peeling kremini satmaya çalıştı ve fiyatı da baya bir yüksekti, almadım tabi.
genital bölgedeki batıklar için ne yapabilirim?

büyük ihtimalle kremi satmak için öyle konuşmuştur, zaten sizin de dediğiniz gibi batık sorunu için lazer epilasyon öneriliyor

canım her banyoda poza taşı kulla ve kese yap zamanal batıkları aazalır ayrıca krem satmak için yapmıştır

büyük ihtimalle kremi satmak için öyle konuşmuştur, zaten sizin de dediğiniz gibi batık sorunu için lazer epilasyon öneriliyor
tesekkur ederim içim rahatladı biraz :)

canım her banyoda poza taşı kulla ve kese yap zamanal batıkları aazalır ayrıca krem satmak için yapmıştır
o taşı duydum genitale zarar vermez dimi ? almayı düşünüyorum

Back