Sakın sakın öyle bişey yapma onlar bacağı bile tahriş edebiliyoVeet'in sir ağda bantlarını alsam diyorum ama kıl kökleri güçlü olduğu için çeker mi bilmiyorum
Onu da düşündüm ama utanırım çekinirim acaba konserve ağda falan mı kullansam diye düşünüyorumBu kadar sene jiletle olduysa sen kendin agdayla alamazsin. Kuafore git tuylerin bir kac aya yumusar zaten ondan sonra kendin halledersin. Ama su anda sen hic elleme bilen biri halletsin:))
Hicbir agda cesidiyle yapamazsin ben simdiden seni uyarayimOnu da düşündüm ama utanırım çekinirim acaba konserve ağda falan mı kullansam diye düşünüyorum
Canim sen daha yeni basliycaksan agdaya once karanfil yagiyla uyustur sonra yap agdaniBen kendimi bildim bileli jilet kullanırım baktım ağdayla kullananlar çok rahat bir ay falan temiz kalıyor. Bende denemek istiyorum ama bu kadar zamandır jilet kullandım birden ağdaya geçmekten korkuyorum birde cildim çok hassas eğer yaparsam kızarır kabarır tahriş olur diye korkuyordum. Daha önce koltuk altında da jilet kullandım ve bir kaç aydır artık epilasyon aleti kullanıyorum inanılmaz azalma var fakat epilasyon aletini genital bölgede kullanmak çok sakıncalı etin sıkışabilir falan.. O yüzden ağdaya başlamam şart oldu. Ne tür ağdalar kullanabilirim tam olaran nasıl yapmalıyım püf noktaları neler? Açıklayan olursa gerçekten çok mutlu olurum
Canim sen daha yeni basliycaksan agdaya once karanfil yagiyla uyustur sonra yap agdani
Aktarlardan kalitelisini bul al dis agrisina felan uyusturduguna gore yani uyusturuyo aci hissini azaltiyo ben biyerden daha okumustum agdayla ilgili karanfil yagini yada eczaneden anestol diye bi krem var oda uyusturuyo onu bi dene deeim
Ilk defa duydum canım karanfil yağını gerçekten işe yarıyor mu?
Uyusturuyor mu?
Kolay bulunuyor mu?
Aktarlardan kalitelisini bul al dis agrisina felan uyusturduguna gore yani uyusturuyo aci hissini azaltiyo ben biyerden daha okumustum agdayla ilgili karanfil yagini yada eczaneden anestol diye bi krem var oda uyusturuyo onu bi dene deeim
Dene şekerim karanfil yagini sur agda yap sonrada hamamotunu sur agda yaptiktan sonra 5 dk beklet yika kil koklerini kurutup yakiyo aliskanlk haline getir devamli yap cokk faydasini goreceginden eminimSağol tatlım kremler işe yaramıyor biliyorum denemistim bir zamanlar...
Karanfil yağı denenebilir.
Dene şekerim karanfil yagini sur agda yap sonrada hamamotunu sur agda yaptiktan sonra 5 dk beklet yika kil koklerini kurutup yakiyo aliskanlk haline getir devamli yap cokk faydasini goreceginden eminim
Bende ayni durumdaydim ve inanilmaz tatlidir canim ama suan sir agda kullaniyorum pudrali ve inan normal agdaya gore cok daha az acitiyor makinesini alip onunla baslamani tavsiye ederimBen kendimi bildim bileli jilet kullanırım baktım ağdayla kullananlar çok rahat bir ay falan temiz kalıyor. Bende denemek istiyorum ama bu kadar zamandır jilet kullandım birden ağdaya geçmekten korkuyorum birde cildim çok hassas eğer yaparsam kızarır kabarır tahriş olur diye korkuyordum. Daha önce koltuk altında da jilet kullandım ve bir kaç aydır artık epilasyon aleti kullanıyorum inanılmaz azalma var fakat epilasyon aletini genital bölgede kullanmak çok sakıncalı etin sıkışabilir falan.. O yüzden ağdaya başlamam şart oldu. Ne tür ağdalar kullanabilirim tam olaran nasıl yapmalıyım püf noktaları neler? Açıklayan olursa gerçekten çok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?